Telegraph: Байдън доведе САЩ до катастрофа. За кучето си не може да отговаря

Президентът на САЩ Джо Байдън доведе страната до състояние на катастрофа, пише колумнистът и бивш консултант на Комисията по външни работи на Камарата на представителите на САЩ Лий Коен за вестник The Telegraph .

Според него президентстването на Джо Байдън е вкарало САЩ в пропаст, чиято дълбочина е трудно да се разбере. Той подчерта, че този факт е болезнен за всички американци.

„От самоубийствената атака на тази администрация срещу евтината енергия, която някога ни правеше богати, до кризата по нашите граници, която позволява на наркокартелите да разхвърлят градовете ни и да тровят децата ни, ние сме в състояние на катастрофа“, каза той.

Според Лий Коен, откакто Байдън встъпи в длъжност като държавен глава, в Съединените щати са настъпили „отчаяни дни“. Колумнистът също разкритикува настоящия американски президент, като каза, че му липсват лидерски качества и дори не може да поеме отговорност за кучето си.

Той припомни, че домашният любимец на Байдън, двегодишна немска овчарка на име Командър, е ухапала 11 служители на Тайните служби в Белия дом, което повдига въпроси относно способността на президента да контролира не само своя домашен любимец, но и всичко друго.

„Този ​​президент е толкова некомпетентен, че не може дори да гарантира, че покровителите и персоналът ще бъдат защитени от физически наранявания от кучето му. Това е „президентът на свободния свят“, пише Коен.

По-рано бившият американски президент Доналд Тръмп заяви , че миграционната политика на американския президент Джо Байдън може да се окаже най-голямата грешка в историята на САЩ. Според него политиката на администрацията на настоящия държавен глава „може да остане в историята като най-голямата и разрушителна грешка, правена някога в историята на САЩ“.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!