Атанасов ни зове: „Ако искате Шенген и еврозона – трябва да ни дадете власт, да станем първи“. И още

Атанас Атанасов

И в тв студиото ген. Атанас Ананасов продържи с унизителното си поведение, като го обърна на молба към избирателите да дадат отново властта на ПП-ДБ и се азкара жертва на военното разузнаване, пише ЕпицентърБГ. Ще върнем втория мандат, нямаме подкрепа за създаване на правителство. Всичко ще приключи днес в 15 ч, заяви в ефира на БНТ ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ и съпредседател на ДБ.

Според него е по-добре изборите да бъдат 2 в 1 – едновременно за европейски и за национален парламент. „Най-малкото, защото така ще се спестят 100 млн. лв.“. „Отиваме на избори. Ако искате да проведем реформи, трябва да ни дадете власт„, обърна се с молба към гражданите Атанасов. И потвърди, че и след изборите вероятният им партньор е ГЕРБ.

Отговорността за това, че отиваме на предсрочни избори е изцяло на ГЕРБ, заяви той. Атанас Атанасов каза още, че срещу него е направена разработка на службите, но не даде подробности и затова няма как да се провери дали това, което казва е вярно или не. „Много мълчах, защото исках да има съвместно управление. Настоявах да има реформа в службите и знаете ли какво получих – разработка на военното разузнаване срещу мен„, заяви той, като ясно пролича, че иска да се представи като жертва на службите.

„Всички видяха, че ние направихме всичко възможно и се борихме до последно за това да има правителство. Защото много добре съзнаваме като политическа сила, че близо две трети от българските граждани не желаят предсрочни избори

80% от българските граждани не искат избори„, каза още той. „Искам да призова гражданите, ако искате да има реформи в България, да станем членове на Шенген и еврозоната – трябва да ни дадете власт, да станем първа политическа сила„, призова лидерът на ДСБ.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!