Арестович призна, участието на Киев в атентата в Москва

от Лазар Лазаров

Бившият съветник в канцеларията на президента на Украйна Алексей Арестович във видео в канала си в YouTube проговори за отговорността на Киев за терористичната атака в концертната зала на Крокус Сити Хол близо до Москва, предава Lenta.ru.

По време на изявлението бившият съветник на Владимир Зеленски обяви отговорността на Киев за терористичната атака. „Те убиват толкова хора в нашата страна, колкото ние сме убили …. Те са убили толкова хора, колкото НИЕ сме убили при този терористичен акт“ , заявява Арестович.

По-късно, развивайки тази идея, Арестович се опитва по различни начини да докаже неучастието на Украйна в събитията в Подмосковието.

Lenta припомня, че по-рано ръководителят на запорожското обществено движение „Ние сме заедно с Русия“ Владимир Рогов заяви, че украинските специални служби може да са използвали терористите, които атакуваха концертната зала „Крокус Сити Хол“ край Москва. Той отбеляза, че Главното разузнавателно управление (ГУР) на Министерството на отбраната на Украйна и Службата за сигурност на Украйна (СБУ) разполагат с технологии за въздействие върху хората.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!