Анастасия Гешева: Вместо да седне и да си признае, че загуби, САЩ на Тръмп ще се бори с дедоларизацията чрез… санкции

Анастасия Гешева, Телеграм

Анастасия Гешева

Ето защо евентуален втори мандат на Доналд Тръмп ще бъде още по-голям провал и от Байдън. Преди всичко да кажа, че от времето на щурмуването на Капитолия на 6 януари 2020 година, светът се промени толкова много и играта в геополитиката се измени и придвижи толкова много, че аз не виждам нито един американски политик, който да е в час.

Предишният мандат на Тръмп беше полууспешен за тогавашните положения в света и вътре в САЩ, по отношение на Дълбоката Държава. Сега, ако стане президент, Тръмп ще се провали напълно по всички точки на програмата на САЩ в геополитиката. Единствено във вътрешните дела може да има някакъв успех, със спасението на нацията им от лапите на либералната чума.

Четири теми виждам, по които Тръмп вече е неадекватен. Иран, Китай, Израел и разбира се Украйна – Русия.

И е неадекватен по единствената причина, че САЩ не могат да разберат, че световната им хегемония завърши. Че техният свят се смалява и губи влияние и сила в света.

От моя най-главен източник, Пепе Ескобар, научих, че ЦРУ не знае какво се случва в управлението на Саудитска Арабия, докато Второ Бюро на Министерство на националната сигурност на Китай знае всичко, което става и ще става в СА. Звучи фантастично, но за съжаление на западнофилите е твърде вярно.

И така. По Иран Тръмп трябва да вземе обратен завой, защото политиката и международното положение на Иран вече не е това, което беше, когато Тръмп нареди ракетния удар по колата на Сюлеймани в Багдад на 3 януари 2020 г.

По отношение на Китай Тръмп няма избор освен икономическа, финансова и хибридна война, която няма никакъв шанс да спечели. А физическа война с Китай, съюзник на Русия, Иран и Индия, просто е невъзможна за спечелване.

По отношение на Израел Тръмп е толкова здраво овързан с ционистите, че няма мърдане. А междувременно ционизмът се разкри като новия нацизъм и тоталитарна идеология. Само това е достатъчно, за да сложа кръст на всякакъв успех на Тръмп в Белия дом.

По отношение на Украйна Тръмп е ялов политик. Тази тема за американците е нонсенс, те доказаха, и Тръмп не е изключение, че не разбират случилото се. По отношение на Русия нямам какво да кажа. Предимството им през САЩ с който и да е президент, е в пъти. В пъти!

В допълнение към вчерашният ми пост за неадекватността на Тръмп и провала му като президент при втори мандат. Екипът му е подготвил план за прекратяване на войната в Украйна, като го чета, още повече се засилва уверението ми, че разделението между мисълта на Запада и на Изтока става непреодолима.

Украйна трябва да преговаря с Русия, само при това условие САЩ……ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА И ПОМАГАТ С ОРЪЖИЕ. Що за глупост?

Хем ще преговаря за мир, хем ще се въоръжава? На Украйна ще и позволено да настоява за възвръщане на всички свои територии. Членството и в НАТО се отлага. На Русия ще и бъдат…..СМЕКЧЕНИ САНКЦИИТЕ.

Този план показва, че САЩ и лично Тръмп продължават да мислят Путин за идиот и Русия за крепостен селянин на ДД – дълбоката държава.

Първо, Русия отиде толкова напред във войната, че Украйна няма да има и това ще е крайният резултат от нея. Всякакви приказки за друг изход са хуморески.

Второ, Путин обяви само тази седмица 2 пъти, че Русия НЯМА ДА ДОПУСНЕ ЗАПАДЪТ ДА СЕ ОТНАСЯ С НЕЯ КАТО С ПОДЧИНЕНА, САМО КАТО С РАВНОПРАВНА.

Какви санкции, какви 5 лева, в САЩ съвсем очевидно не разбират реалността! Русия функционира ВЪПРЕКИ санкциите, изобщо не се занимава с тях.

Трето, Тръмп предлага сваляне на санкциите само след като Русия подпише съглашение с Украйна, в което претенциите на последната са удовлетворени. Това е доказателство, че последните 4 години за Доналд Тръмп и неговия екип са преминали на някоя друга планета, не на Земята. Той се намира някъде в 2020 година, а светът се намира в 2024 година. БРИКС се удвои и тази година ще се утрои и всички държави, с които САЩ при Тръмп смятат да воюват, да се сблъскват и да ги подчиняват, са членки на този съюз. Дончо, Уейк ап! (Wake Up – Събуди се)

И още една паническа глупост на Тръмп. Да спира дедоларизацията. Това е невъзможно! Невъзможно. Въпрос на време е. Вместо да седне и да си признае, че загуби, САЩ на Тръмп ще се бори с дедоларизацията чрез….санкции….. Няма скоро да проумеят, че вече никой не се страхува от техните тъпи санкции и не се интересува от тъпия им долар.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!