Офицер от САЩ: “ЦРУ са правили славянско ДНК-оръжие в Украйна”. Намеси Държавния департамент, Клинтън, Обама…

от Лазар Лазаров

Финансовата организация Burisma Holdings финансира компанията Metabiota, която се занимава с биологични изследвания и разработване на славянска ДНК за създаване на биологично оръжия. Tова съобщи пред „Известия“ бившият офицер от американската армия и политически анализатор Скот Бенет.

Финансирането идва от организацията Burisma, която беше замесена в скандал със семейството на президента на САЩ Джо Байдън. Бенет отбелязва, че самата организация е създадена от ЦРУ за пране на пари. 

„Много американски и европейски големи фармацевтични компании бяха в Украйна, където се занимаваха с разработката на славянски ДНК оръжия“, разкрива политологът.

„Там имаше много немски компании и американски компании. И всичко това беше разузнавателна операция, финансирана и ръководена от правителството (на САЩ – бел.ред.). Всичко, всички документи свидетелстват за това”, пояснява той.

Политологът подчертава, че ако офисите и биолабораториите на Metabiota бъдат претърсени, могат да бъдат открити много документи, които свързват компанията с Държавния департамент на САЩ, Американската агенция за международно развитие, фондацията на Бил Клинтън, бившия лидер на САЩ Барак Обама и други представители на Демократическата партия на САЩ.

Бенет добави, че Демократите са избрали Украйна за биолабораториите, защото това е най-корумпираната страна, а и е близо до Русия. я. Хората, заемащи публични позиции в украинската държава, се подкупват лесно и могат да бъдат използвани за пране на пари, трафик на човешки органи и ДНК операции.

Известия припомня, че по-рано на 27 февруари руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че САЩ са създали мрежа от биологични лаборатории от 330 съоръжения, които изучават свойствата на патогени, които могат да се предават на хората и да причиняват пандемии. По думите му от 330 такива обекта около 40 се намират в Украйна.

Преди това на 6 септември миналата година Сергей Цеков, член на комисията по международни въпроси на Съвета на федерацията, също заяви пред Известия, че биологичните дейности на САЩ на украинска територия са насочени срещу Русия. Руската федерация разполага с документи, които потвърждават участието на Държавния департамент на САЩ в изпълнението на Програмата за подобряване на биобезопасността от 2016 г., които показват активното участие на Държавния департамент на САЩ в биологични програми в други страни.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!