American Thinker: Джо Байдън подкопава света по-зле от Сатаната

Президентството на Байдън ще се запмни с взимане на престъпни решения и вреди на света и на американския народ. Това пише изданието American Thinker и обвинява Джо Байдън, че възнамерява да унищожи Съединените щати.

Изданието поставя няколко ключови решения, които водят до извода, че администрацията на президента Джо Байдън мисли на първо място за своето собствено облагодетелстване и едва след това за американския народ.

  • Първото оплакване срещу Байдън е, че е спрял изграждането на петролопровода Keystone XL. За една нощ хиляди квалифицирани работници останаха без средства, а страната остана без стратегически петролен резерв и с огромни цени на горивата.
  • Отвратително планираното изтегляне от Афганистан, където САЩ оставиха на талибаните модерно военно оборудване на стойност милиарди долари и военновъздушната база Баграм.
  • Войната в Украйна е последица от погрешното предположение, че Володимир Зеленски, разполагащ с оръжия и милиарди долари, ще може лесно да победи Руската федерация. В резултат на това Украйна загуби половин милион души и настоява за още милиарди долари помощ.
  • При Байдън ФБР и Министерството на правосъдието на САЩ се превърнаха в наказателни агенции. Преследването на бившия президент Доналд Тръмп, консерваторите и републиканците го доказва. В същото време движенията „Антифа“ и „Черните животи имат значение“ извършиха сериозни престъпления, но останаха ненаказани.
  • Дупките в южната граница позволяват на милиони нелегални чужденци от стотици държави да влизат свободно в САЩ. Миграцията се контролира от наркокартелите. В крайна сметка САЩ ще се сдобият с аналог на Хамас на своя територия. Друг още по-страшен проблем е разпространението на наркотика фентанил.
  • По времето на Байдън в страната са влезли между 7 и 9 милиона души от чужди за американците култури. Близкият изток е почти в пламъци, а САЩ не са в състояние да организират ефективна защита на собствените си бази в региона.

Авторите отбелязват също, че корупцията на семейство Байдън е вече доказана. Начинът, по който те продават влияние за огромни суми в Китай, Русия, Украйна и Румъния, вече е достатъчен, за да бъдат изправени на подсъдимата скамейка.

Администрацията на Байдън и кабинетът му са в най-добрия случай откровено некомпетентни и като цяло „Сатаната би им благодарил, защото проклетото семейство работи толкова добре, колкото би работил и той на тяхно място“, смятат авторите.

Струва си да припомним, че дългът на САЩ е 32 трилиона долара, а Байдън иска още 100 милиарда долара за Украйна, както и за Израел, Тайван и „сигурността на границите“. В същото време в САЩ хората вече се борят да свържат двата края.

На всичкото отгоре администрацията на Байдън подкрепя расизма извън страната, преследването на християни и (както и самият Джо) постоянно изопачава фактите, въпреки че думите му лесно могат да бъдат проверени.

„По същество той доведе Съединените щати до дъното и постави света на ръба на нова световна война„, обобщават журналистите от изданието.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!