American Greatness: Режимът на Байдън връща маските другия месец. Пълен локдаун – декември

Правителствени източници са съобщили на Алекс Джоунс, журналист от Infowars, че режимът на Байдън се готви да въведе локдаун, заради COVID и задължително носене на маски от тази есен, поради опасения, свързани с последния вариант на COVID.

Според Джоунс източници от Администрацията за транспортна сигурност (TSA) и Митническата и гранична защита на САЩ (CBP) са заявили, че ограниченията ще започнат още следващия месец.

Високопоставен служител на TSA  е казал на Джоунс, че мениджърите на TSA са били информирани на среща във вторник, че служителите на TSA и летищата ще бъдат задължени да носят маски от средата на септември.

Служителят на TSA е казал, че следващата седмица ще бъдат дадени следните указания: до средата на октомври носенето на маски ще се изисква от пилотите, летателния персонал, пътниците и посетителите на летищата.

След като чухме от ръководителя на TSA, Infowars се свърза с нашия доверен източник от Гранична полиция, който също е на ръководен пост. Той потвърди, че същите заповеди се дават и на Граничния патрул.

Казали са им, че не е въпрос на „дали“, а „кога“ официалните данни за Ковида ще се върнат нагоре и очакват до средата на октомври връщане към политиките на принудително маскиране, които преди това администрацията на Байдън прекрати с неохота само след масиран натиск.

Джоунс каза, че информаторите са му казали, че очакват до декември да видят връщане към пълния протокол за тотален локдаун, заради COVID.

Източниците са казали на Infowars, че ограниченията се налагат поради опасенията за BA.2.86 – известен също като Pirola – силно мутирал нов вариант на коронавируса, заради който държавите са в състояние на повишена готовност.

Това се случва, след като по-рано тази седмица генерал-лейтенант Игор Кирилов, ръководител на руските сили за ядрена, биологична и химическа (ЯБХ) защита, направи изявление, в което обвини правителството на САЩ в заговор за нова пандемия.

Поне един член на Конгреса изрази интерес да разбере какво планира правителството по отношение на провалените политики на COVID.

„Офисът ми ще се свърже с TSA, за да види каква политика обсъждат техните информатори“, пише републиканката Анна Паулина Луна (R-Fla.) в „X“.

„Администрацията на Байдън злоупотреби със свободата на индивида, използвайки КОВИД-19. Няма да бъде позволено това да се случи отново. Предстои ни борба за бюджетни кредити“, добави тя.

Източник: Amgreatness

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!