Ген.-майор Алаудинов към Зеленски: Забрави ли как през сълзи искаше прошка от Кадиров?

Украинският президент с изтекъл мандат Владимир Зеленски се е молил през сълзи на чеченския лидер Рамзан Кадиров и е искал прошка. Това се е сучило, преди да започне войната на територията на страната, която днес ръководи.

Информацията за това беше оповестена от генерал-майор Апти Алаудинов, командир на спецчастите „Ахмат“, в свое видеообръщение в канала му в „Телеграм“.

По думите по това време Зеленски е бил още комик. Той не уточнява, защо актьорът се е извинявал, но е възможно да е било заради някоя от ролите му. Кадиров неведнъж е бил персонаж за имитация и иронизиране. Известно е, че в това отношение не проявява достатъчно чувство за хумор.

„Трябва да знаеш, че когато беше много уплашен и плачеше, изпрати мой познат да помоли Рамзан Ахматович да ти прости. В дните на „Квартал 95“ именно аз тогава лично отидох и помолих Рамзан Ахматович да ти прости, петленце“, коментира Алаудинов.

Генерал-майорът не пропусна да отбележи, че в последните си включвания в профила си в Телеграм, Зеленски е започнал да го копира.

Алаудинов има предвид, че както той информира за загубите на ВСУ всеки ден – жива сила и техника, това бил започнал да прави и украинския президент, като посочва загубите на руските сили в Курска област.

Източник: Лента.ру

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!