Актьор от „Херкулес“: Напуснах Холивуд, „защото всички са педофили“

Кевин Сорбо обясни, че не е бил в никакъв черен списък

Кевин Сорбо в ролята на Херкулес

Актьор от „Херкулес“: Напуснах Холивуд, „защото всички те са педофили“

Актьорът от „Херкулес“ Кевин Сорбо хвърли огромна бомба във вторник, когато заяви, че е напуснал развлекателната индустрия заради нарастването на педофилията, съобщава Infowars.

„Не съм бил в „черния списък“ на Холивуд, напуснах, защото всички са педофили“, пише актьорът от „Андромеда“ в профила си в социалната мрежа X, бившата Туитър.

По-рано се смяташе, че актьорът от „Херкулес: Легендарните пътешествия“ е напуснал или е бил изгонен от Холивуд заради строго консервативните си възгледи и християнските си убеждения. Той семеен, женен за съпругата си от 25 години и имат 3 деца.

Новите му коментари обаче хвърлят светлина върху истинските причини, поради които е напуснал индустрията.

Откровението на Сорбо последва новите обвинения срещу Шон Комбс, известен като Пъф Деди че се е занимавал с педофилия.

Тони Бъзби, адвокат, представляващ над 120 от обвинителите на Деди, заяви на пресконференция във вторник, че рапърът и други лица са извършили сексуално насилие над деветгодишно момче и вероятно над още няколко непълнолетни.

„Това лице, което по това време е било на 9 години, е било заведено на прослушване в Ню Йорк в Bad Boy Records“, каза Бъзби.

„Това лице е било сексуално малтретирано, както се твърди, Шон Комбс и още няколко души в студиото (са извършили насилието). Детето е обещало на родителите си и на себе си, че ще получи договор за запис“.

Кевин Сорбо в ролята на Херкулес
Пъф Деди

Пъф Деди

„Имало е и други момчета, които да се явят на прослушване“, добави той. „Всички те са се опитвали да получат звукозаписна сделка. Всички те са непълнолетни.“

Адвокатите на Пъф Деди отричат твърденията, „че е упражнявал сексуално насилие над когото и да било, включително над непълнолетни“.

Обвиненията срещу изключително влиятелния рапър за пореден път разкриха дегенерацията и покварата на развлекателната индустрия. Бъзби се закани да оповести имената на много известни хора, участвали в незаконните дейности.

Бивши актьори като Сорбо, които избягаха от Холивуд, за да говорят открито срещу него, заслужават похвала за разобличаването на неправомерното поведение и корупцията в индустрията.

КритичноБГ припомня, че на 16 септември миналата година в САЩ гръмна друг скандал свързан с педофилия и то в образователната им система.

Шейн Мърнан

Шейн Мърнан, травестит и драг кралица, беше назначен за директор на основно училище, съобщава Yeni Şafak. Освен това Мурнан е бил обвинен в педофилия. Щатският началник на Оклахома Райън Уолтърс и много родители осъдиха подобно насилие над деца.

В американския щат Оклахома администрацията на училищния окръг Western Heights назначи трансвестита Шейн Мърнан, по-рано осъден за педофилия, на поста директор на началното училище Джон Глен.

Оказа се, че мъжът, който публикува анонси на негови шоута в акаунт във Facebook под името „Shane Mandalay“, също работи като драг кралица в The Boom. Щатският суперинтендант на Оклахома Райън Уолтърс призова Мърнан да бъде незабавно уволнен с видеообръщение в социалните мрежи, заради опасността от насилие над децата.

Шейн Мърнан

Шейн Мърнан

 „Всичко, което може да има неподходящо сексуално въздействие върху децата, е основателна причина за сериозната загриженост за техните родители. Също така това противоречи на ценностите на щата Оклахома. Няма да позволя псевдопедагози да застрашат нашите деца. Министерството на образованието на щата Оклахома ще разгледа обвиненията в обръщението на Шейн Мърнан и ще вземе всички необходими мерки, за да защити децата.“

Уолтърс публикува видеото на страницата си в социалните мрежи, казвайки: „Ние знаем, че тази радикална джендър идеология е напълно неприемлива. Това е пряка атака срещу нашите деца и не можем да я допуснем в нашите училища.“

Междувременно стана известно, че преди няколко години, когато Мърнан е работил като учител в пети клас, той е бил обвинен в притежание на детска порнография, но делото е било прекратено, тъй като не е можело да бъде доказано, че кадрите са на непълнолетни.

Администрацията на училищен окръг Western Heights, в изявление, публикувано в отговор на реакцията на родителите, подкрепиха Мърнан и отбелязаха, че гей-директорът е известен, като добър преподавател, който се препоръчва от колегите му. „Д-р Мърнан има над 25 години опит в образованието и има изключителна репутация. Той е силно препоръчан от предишни ръководители, колеги и преподаватели“, се казва в изявлението.

Facebook акаунтът на Murnane под името „Shantel Mandalay“ разкри, че назначеният директор се представя като драг куин в The Boom

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!