17 МИГРАНТИ, сред които и БЪЛГАРИ изнасилват месеци наред 12-ГОДИШНО момиче във Австия

Сайтът oe24.at съобщи днес, че е арестуван 16-годишен сириец, който е заподозрян в изнасилване на 12-годишно австрийско момиче. Момчето е част от банда от 17 мигранти, сред които и БЪЛГАРИ, които систематично са оказвали сексуално насилие над детето.

Момичето е насилвано в продължение на месеци!

Между февруари и юни 2023 г., жертвата е била подложена на толкова силен натиск и изнудване, че е била принудена да се съгласява доброволно, твърди Флориан Финда, заместник-началник на подразделението на Криминалната полиция в южната част на Виена (LKA Süd покрива 10, 12 , 13 и 23 район на австрийската столица), на пресконференция в петък, пише изданието.

Очевидно още при първото изнасилване момчетата са записали деянието на видеоклип. Същият се е разпространявал сред бандата в WhatsApp. Така всеки, който искал да прави отново секс с вече 13-годишното момиче, просто я заплашвал, че ще го публикува в интернет пространството, ако не удовлетвори сексуалните му страсти.

Разследвани са общо 17 души, но само един от тях е на 19 години и следователно е пълнолетен. Двама членове на мултикултурната банда все още се издирват. Засегнатите младежи и момчета са местни жители (с мигрантски произход), двама сирийци, италианец, сърбин и БЪЛГАРИ, които се познават от голям парк в близост до централната жп гара.

Случаят в 10 район на Виена – Фаворитен, вече предизвиква и политически реакции в Австрия. В телевизионно предаване, от Партията на свободата (FPÖ) призоваха за пълна строгост и намаляване на възрастта за наказателна отговорност до 12 години.

Скандално е, че предполагаемите изнасилвачи отново са освободени и са изправени пред сравнително безобидно наказание. Сегашното правно положение защитава извършителите, а не жертвата. Подигравка с момичето е, че заподозрените се разхождат свободно по всяко време и може да извършат отново нещо“, каза лидерът на FPÖ на Виена Доминик Неп.

КритичноБГ припомня, че днес лидерът на БСП Корнелия Нинова изнесе ШОКИРАЩИ ДАННИ от трибуната на Народното събрание, че от Мюнхен към България са репатрирани с малък чартър 23-ма мигранти. Шестима от тях са осъдени „наред с други неща за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, отежняващи грабежи, пране на пари“.

Лидерът на БСП се позова на документ на Баварската държавна служба за убежище и регистриране, а справка на „Дневник“ показа, че става дума за прессъобщение на сайта на институцията. Преводът на Нинова от немски на български изглежда да е коректен.

По късно стана ясно, че в парламента извънредно се яви вътрешният министър Калин Стоянов.

Министърът уточни, че осъдените, които са върнати със самолет от Бавария, са шестима български граждани, с български произход и имена, които са били осъдени за извършени престъпления в Германия и са си излежали присъдите там, пише ЕпицентърБГ.

В случая с изнасиленото малолетно имиче става дума за Австрия, а върнатите мигранти са от Германия. Само си представете за какво иде реч

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!