Сестрата на Ким Чен-Ун остро: Южна Корея и Украйна са „лоши кучета“, отгледани от САЩ!

Приличали си в просията на пари, категорична е тя

Ким Йо-Чен, сестра на лидера на Северна Корея Ким Чен-ун

Сестрата на Ким Чен-Ун остро: Южна Корея и Украйна са „лоши кучета“, отгледани от САЩ!

Ким Йо-Чен (Джонг), сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, излезе с остро изявление срещу Южна Корея и Украйна, като нарече двете страни „лоши кучета“, отгледани от Съединените щати. В изявление, публикувано на уебсайта на севернокорейската държавна информационна агенция KCNA, тя остро разкритикува действията на Сеул и Киев, като подчерта тяхната зависимостта им от американската подкрепа.

„Сеул и Киев са еднакви партньори в просията и пускането на произволни безразсъдни забележки срещу държави с ядрени оръжия без възможност (да реагират) за последващи действия.
Това изглежда е обща черта на лошите кучета, отгледани от САЩ“, казва Ким Йо-Чен.

Това не е първият път, когато Ким Йо-Чен използва такъв унизителен език към Южна Корея. Предишните й изявления многократно сравняваха Южна Корея с кучета, което се превърна в част от публичната й реторика.

Ето и цялата публикация на агенция KCNA

„Ким Йо Чен (Джонг), заместник-директор на отдела на Централния комитет на Корейската трудова партия, направи следното изявление за пресата във вторник:

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун

Безразсъдното посегателство върху суверенитета на КНДР от страна на военните гангстери на Република Корея (има предвид Южна Корея) е отвратителна военна провокация, която никога не може да бъде простена. Сеул ще трябва да изпита това от първа ръка, за да разбере правилно колко опасно деяние е извършил и колко ужасни и фатални са последствията, които сам си е причинил.

Една военна провокация срещу държава, притежаваща ядрено оръжие, може да доведе до ужасна ситуация, която е немислима за политиците и военните експерти в която и да е голяма или малка държава по света с тяхното обичайно мислене. Така че няма да има такъв случай, освен един наскоро направен от лунатици от Република Корея и Украйна.

Такава постъпка могат да извършат само лунатиците в режимите на Сеул и Киев.

Сеул и Киев са еднакви партньори в просията и пускането на произволни безразсъдни забележки срещу държави с ядрени оръжия без възможност за последващи действия (т.е. да реагират).

Това изглежда е обща черта на лошите кучета, отгледани от САЩ.

Ким Чен-ун инспектира севернокорейските оръжия с дъщеря си

Ким Чен-ун инспектира севернокорейските оръжия с дъщеря си

Разследването на детективските агенции на КНДР за дроновете от Корея продължава и истината зад презряната провокация на военните гангстери от Република Корея ще бъде анализирана допълнително в детайли. Никой не знае как ще завърши нашето възмездие и отмъщение.

 

Много политически мотивирани боклуци, изпратени от изметта на Република Корея, също бяха открити и премахнати в много части на КНДР на 21 октомври.

Бруталната смелост на властите в Сеул да скочат в огъня с дърва на гърба си, далеч от това да се замислят за постъпките си и да проявят благоразумие, ще доведе до опасност от унищожаване на всичката измет. И те ще бъдат осъдени от всички останали.

КритичноБГ припомня, че през последните дни Северна Корея и Южна Корея обтегнаха силно взаимоотношенията си.

Ким Чен Ун, върховен ръководител на КНДР с войници

Ким Чен Ун, върховен ръководител на КНДР с войници

На 14 октомври Южна Корея заяви, че е открила признаци, че Северна Корея се готви да унищожи северните части на пътища, които свързват двете части на полуострова, но вече не се използват на фона на нарастването на напрежението заради твърдението на Пхенян, че южнокорейски дронове са прелетели над негова територия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от Дарик

Южнокорейски военни заявиха днес, че са установили, че Северна Корея извършва подготвителни дейности преди експлозиите. Не е ясно каква част от пътищата ще бъде унищожена.

Това развитие се случва в момент, когато Северна Корея обвини Южна Корея, че три пъти този месец е пускала дронове, за да хвърлят пропагандни листовки над Пхенян, и заплаши да отговори със сила, ако това се случи отново. Вчера министерството на отбраната на Северна Корея заяви, че военните са издали предварителна заповед за операция на артилерията и други армейски части в близост до границата с Южна Корея „да се подготвят напълно за откриване на огън“.

Ден по-късно Северна Корея взриви основния мост, който свързва двете страни!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!