Проф. Витанов към подкрепящите „юнаци“ войната: Нали много ревете, покажете на дело, че не сте диванници, идете на фронта!

Очертава се изтегляне на украинските части от Курска област

Проф. Николай Витанов, математик

Проф. Витанов към подкрепящите ни „юнаци“ войната: Нали много ревете, покажете на дело, че не сте диванници, идете на фронта!

Известният български математик проф. Николай Витанов коментира ситуацията на фронта в Украйна и по-конкретно в Курско направление. Към този момент прогнозата му за загубите на Киев срещу Москва се изпълнява дори предсрочно. Единственият показател по различните загуби във военна тахника и жива сила, който към този момент не е изпълнен е о отношение на унищожените от Русия БТР-и и той обяснява причината за това. КритичноБГ публикува коментара му без съкращения и каквато и да е редакция: 

„Какво наблюдаваме? Изпълнението на най-важния показател – загубите в пушечно месо е 83.5%. Има още 19 дни до американските избори. Изпълнението напредва с добра скорост, не се очертава изтегляне на украинските части от Курска област, така, че 100% изпълнение е напълно постижима цел.

Броят на унищожените БТР-и те мърда вече няколко дни, явно се срещат доста рядко украински БТР-и из Курска област. Ако се притеснявам за изпълнението на някой количествен показател, то е за този. Интересното е, че украинците докараха още техника в Курска област, за да пробват да спрат руското настъпление. Без успех. Само дето загубите скочиха.

Гробище на западни танкове в Украйна

Гробище на западни танкове в Украйна

Изпълнението на прогнозата за тежка техника отиде над 110% , а при средствата за мобилност скоро ще прехвърли 105%. Индекса на пушечното месо леко спадна. Виждате, индексът веднага показа опита на украинските части да вкарат още техника и да спрат руснаците. Не се получава. БТР-и, БТР-и трябват – да подскажа и аз, загрижен за изпълнението на количествената част от прогнозата ми.

Владимир Зеленски

Владимир Зеленски, украински гражданин

Иначе, нещата започват да си идват на мястото, съвсем според прогнозите. Зеленски каза вчера, страните от НАТО трябва да приготвят бригади, които да заменят липсващите украински бригади на фронта. Не знам как да го нарека това. То си е ясно, че Зеленски се опитва да спаси кожата, като вкара НАТО в конфликта. Но я да погледнем към българските юнаци, врякащи от голите пропагандни куки за украинските перемоги (перемога – победа на украински, бел. КритичноБГ).

Руски войници, маршируват по Червения площад на парад

Руски войници, маршируват по Червения площад на парад

Хайде, бе, заминавайте. Зеленски има нужда от вас. Формирайте доброволчески бригади и отивайте да се биете в Украйна. Нали много ревете, хайде покажете на дело, че не сте диванници. Ами, ами, скрили са се под диваните и под полите на майките си и мълчат. Ето, гледайте ги сега, колко от тия, дето отваряха големите усти по телевизиите, че Украйна ще победи ще идат на фронта.

Колко от тях сега ще идат доброволци? Николко. Ще гледат да пратят децата на другите, а те ще си седят по диваните и ще рупат пуканки. В специализираните среди си има термин за такива хора. Не могат да произвеждат нищо друго освен пропагандна пръдня, се казва в специализираните среди.

С много лошо качество. Такива хора се водят на отделен отчет, защото те пасват добре на доктрината – намери глупак да ти реализира интересите за своя сметка. Пускаш го да опърди ефира с нискокачествена пропаганда. И след като си го използвал, го оставяш да се оправя то се крие под дивана или под полата на майка си.

Пътна табела на град КурскИ така, чакаме мятащите се на голите куки да нарамват оръжията и да отиват да се бият на фронта, че украинските войници вече не достигат. Каза ви го Зеленски. А иначе на фронта, трепането на украинското пушечно месо си продалжава. Украйна е загубила войната, както отдавна ви прогнозира Витанов и сега гледаме филма “Трепаница”, който няма да е безкраен, а ще свърши с утрепването на последния украински войник. Тъжно, но това е реалността.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!