Медведев: „Планът за победа“ да се възприема като наркотици

Дмитрий Медведев, зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия

Медведев: „Планът за победа“ да се възприема като наркотици

Изключително важно е признанието на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, че украинският лидер Владимир Зеленски (мандатът му изтече на 20 май) е виновен за военния конфликт между Русия и Украйна. Това заяви на 18 октомври заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

Той отбеляза, че кандидатът на Републиканската партия на предстоящите американски избори е първият, който открито призна отговорността на ръководителя на Украйна за избухването на военни действия.

„Това признание няма да промени нищо в позицията на САЩ, дори ако червенокосият Доналд си върне Овалния кабинет. Но такова изявление само по себе си е изключително важно за бъдещето“, каза Медведев в канала си в Telegram.

Преди ден Тръмп, както вече писа КритичноБГ, каза, че Зеленски е лично отговорен за началото на украинския конфликт. Според него сблъсъкът с Русия изобщо не е трябвало да се случва. Подобна позиция обаче няма да повлияе на подкрепата за Украйна.

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ и вероятен нов държавен глава на страната

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ и вероятен нов държавен глава на страната

На същия ден, 17 октомври, Тръмп говори за плана си за прекратяване на конфликта в Украйна преди евентуалната му инугурация. Политикът не обясни как точно смята да разреши конфликта.

И докато вчера Тръмп е критикувал Зеленски в предаване, украинският лидер заяви, че в комуникацията с кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп е бил обсъдил необходимостта Украйна да се присъедини към НАТО, споменавайки отказа на Киев от ядрени оръжия.

В разговор с Доналд Тръмп му казах: „Какъв е изходът? Или Украйна ще има ядрено оръжие – и тогава ще имаме някаква защита. Или може да влезем в някакъв съюз. Към днешна дата не знам други реални съюзи освен НАТО“, заяви държавният глава.

Той добави, че страните от НАТО днес не са във война, поради което Украйна избира НАТО, а не ядрените оръжия.

„Вярвам, че Доналд Тръмп ме чу. Той каза: „Имате справедливи аргументи“, заяви Зеленски

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Медведев в петък осмя и „плана за победа“, представен от президента на Украйна с изтекъл мандат още на 20 май Владимир Зеленски.

„Целият свят очакваше какво ще бъде включено в прословутия „план за победа“ на киевските нацисти. Това е, можете да въздъхнете. Планът е разкрит! Това не е „план за победа“, а просто план за победа“, написа той в канала Telegram.

Медведев изрази мнение, че „план“ в случая означава жаргонно наименование на наркотични вещества.

Ето и целия коментар на Дмитрий Медведев без редакторска намеса

Петъчно:
Три събития през седмицата, които се случиха освен всичко друго

1. Тръмп стана първият бивш американски президент и кандидат за президент, който призна, че пряка отговорност за военния конфликт между Русия и Украйна (или по-точно за гражданската война) носи мръснозелената наркоманска сган, която се храни от Запада и която е загубила всякаква легитимност. Това признание няма да промени нищо в позицията на САЩ, дори ако рижавият Доналд си върне Овалния кабинет. Но самото подобно изявление е изключително важно за бъдещето.

Радиоактивни вещества

Радиоактивни вещества

2. Предвид привидно безсмисленото говорене около създаването на ядрено оръжие от страна на бандеровска Украйна, може да се направи само един тъжен извод: нацисткият режим се опитва да създаде „мръсна бомба“. Той разполага с всички възможности за тази цел: суровини, технологии и специалисти. И всяка лаборатория от съветската епоха ще свърши работа за производството на заряд с ниска мощност. Часовникът тиктака.

Карикатура на Владимир Зеленски, гражданин на Украйна, симулирана от Изкуствен интелектФото: Фонд за стратегическа култура

Карикатура на Владимир Зеленски, гражданин на Украйна, симулирана от Изкуствен интелект

3. Целият свят очакваше какво ще бъде включено в прословутия „план за победа“ на киевските нацисти. Ето че всичко приключи, можем да въздъхнем. Планът е разкрит! Той не е „план за победа“, а просто план за победа. Думата „план“ трябва да се възприема буквално: като жаргонно название на марихуана, хашиш, канабис, коноп и т.н. С други думи, веществото тетрахидроканабинол (ТХК), което има психотропно действие.

Очевидно другарите от чужбина са наредили на своите последователи да бъдат по-внимателни и да сменят кокаина с трева.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!