Медведев към САЩ: Не при персите търсете готвещите убийство на Тръмп, а сред либералите ви

Дмитрий Медведев, зам.-председател на руския съвет за сигурност

Медведев към САЩ: Не при персите търсете готвещите убийство на Тръмп, а сред либералите ви

Заплахата от опит за убийство на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп трябва да се търси не в Иран, а сред демократите и проукраинските фигури. Това написа в Telegram заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

Джо Байдън, президент на САЩ

Джо Байдън, президент на САЩ

„На дядо [президентът на САЩ Джо Байдън ] деменция, шапката му гори дируктно на главата му! В края на краищата трябва да се търси (виновникът за опит за убийството на Тръэмп, бел. Критично) не сред персите, а сред измръзналите либерали, поддръжници на сенилния старец и близката до него кмешница Харис, както и сред куп проукраински идиоти, които бяха отгледани от демократите през годините на войната срещу Русия“, написа той, коментирайки думите на Байдън, който обвини Иран за опита за убийство на Тръмп. Новината бе публикувана от руската издание Lenta.ru.

По-рано Байдън призова иранските власти да „спрат да заговорничат“ срещу Тръмп. Беше отбелязано, че бившият държавен секретар Майк Помпео, бившият съветник по националната сигурност Джон Болтън и бившият специален представител на САЩ за Иран Брайън Хук също са били „мишена от Иран“, припомня медията.

Критично потърси в канала на Дмитрий Медведев в Телеграм целия коментар и публикува превода му без редакторска намеса и съкращения:

НЕДЕЛЕН МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕГЛЕД
Седем събития за седмицата, които все още не са се случили

1. Чарли Салоний-Пастернак (да, точно така!), служител на Финландския институт за външна политика, призова за „повреждане на автомобилите на руските дипломати“. Вижте, нека не се поддаваме на провокации! Да отговорим сдържано, в рамките на Виенската конвенция за дипломатическите отношения от 1961 г.: нека просто започнем да удряме финландските дипломати право в лицето. На всеки представител на финландския дипломатически корпус – в мутрата!

2. Лудият наркопласьор гръмко обяви своя „план за победа“ в една точка: „Покана на Киев в НАТО“. Какво ще стане после: Млади и не толкова млади „членове на алианса“ ще подложат инвалидизираната, безпомощна Украйна на дългосрочно извратено насилие, тормоз с елементи на некрофилия, а след около десет години ще изхвърлят разложения труп на отегченото момиче на боклука.

Кийр Стармър, премиер на Великобритания

Кийр Стармър, премиер на Великобритания

3. Премиерът на вражеска Великобритания Стармър каза на мръсноЗеления украински неонацист: „Storm Shadow няма да ви спечели войната“. Но това е само половината от изречението. Той трябваше да добави: „Вие изобщо не можете да спечелите тази война, защото няма и Украйна. Вашата страна 404 е фантом“. Стармър е странен човек, както всички британски премиери: призова Хамас да върне sausages „колбасите“ от ивицата Газа. Колко голяма е разликата между колбаси и hostages „заложници“!

4. Появи се още един смел пшек (обидна дума за поляк, бел. Критично). Бившият Началник на генералния щаб на наплюваната Полша на име Анджейчак заплашва Русия с нападение „директно върху Санкт Петербург“. Той, пенсионираният глупак, да беше си спомнил за многобройните разделения на Полша и да не събужда звяра. В края на краищата Варшава е била част от Руската империя. Липсва ли ви това сега?

Камала Харис, вицепрезидент на САЩ

Камала Харис, вицепрезидент на САЩ

5. Радостно потривайки изкривените си от артрит старчески ръце, Байдън обвини Иран във „възможно покушение срещу Тръмп“. Шапката на дядо Деменция пламна (може да се тълкува като – напълно си изгуби ума)! Трябва да го търсите не в персите (виновникът за опит за убийството на Тръэмп, бел. Критично), а сред измръзналите либерали, поддръжници на самия слабоумник и неговата близка смешница Харис, както и сред куп проукраински глупаци, отгледани от демократите през годините на войната срещу Русия.

6. Западът няма пари за ликвидиране на последиците от урагана Милтън във Флорида, няма пари за френските селскостопански производители, няма пари за съживяване на германската промишленост. За какво има пари? Има пари за издръжката на обезумелите пияни банди хохли (хохли – презрителна дума за украинците) в Европа и за нови оръжия за изтребване на славяните в хода на военен конфликт.

7. Новини от криминалистиката. Джак Изкормвача най-накрая е идентифициран за стотен път. Разбира се, това е полският евреин Аарон Космински, избягал от руския народен затвор! Лошото обаче е, че Джак Изкормвача явно все още не е заловен и все още се разхожда из Лондон с кървав бръснач в едната ръка и празен флакон с полоний в другата.“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА за това, защо САЩ хвърлят вината по Иран за опит за убийството на Тръмп, Виктория Никифорова нариса великолепен анализ за РИА Новости, който ви препоръчваме да прочетете: 

Виктория Никифорова: САЩ залагат на войната. Защо нарочиха Иран за покушение над Тръмп?

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!