Костадинов заговори за преврат

Изборите пречистват всичко, другият вариант е преврат или революция. Това са трите форми на промяна. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в кулоарите на парламента, твърди Фокус.

„Успешна ротация означава неуспешно развитие за България. В момента това, което се случва е нещо безпрецедентно за последните 34 години“, каза той.
В този „пошъл политически сценарий“, в който участва управляващата коалиция ГЕРБ, „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), ДПС потъват надеждите на българите за нормално развитие на нашата държава, коментира Костадинов. По думите му успешна ротация означава неуспешно развитие за България, случващото се е безпрецедентно за последните 34 години.

Такива грозни политически игри, спектакли, цирк – единственото, което ще постигне, е още по-ниска избирателна активност, смята той. След като снощи ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел „красивото лице на мафията“, сега те ще преговарят отново с „красивото лице на мафията“. Всичко, което се случва, е на гърба на българските граждани, защото „тази престъпна шайка превърна собственото си политическо оцеляване в залог за развитието на България“, коментира той.

По думите му случващото се е политически пазарлък, в който според него спорът бил единствено за разпределянето на постове.

„Изборите са категоричен изход“, добави той.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!