Камала Харис за важността на изборите с прости думи: „Те са пълни с много неща!“ Публиката изригна!

Камала Харис, вицепрезидент на САЩ и кандидат за президент на Демократическата партия

Речта на кандидата за президент на Демократическата партия Камала Харис пред избирателите в Аризона предизвика бурна реакция заради нейния смях и опитите й да говори с публиката с „по-прости думи“ без телесуфльор, съобщава The New York Post.

„Тълпата обаче аплодира нейното прекалено опростяване. Потребителите на социалните медии бяха много по-малко прощаващи“, се казва в публикацията. Ето и някои подробности:

Вицепрезидентът Камала Харис в петък описа „какво е заложено“ на изборите през 2024 г. с изключително неясни думи – казвайки на избирателите в Аризона , че „това е пълно с някои неща!“ преди да избухне в смях (за пореден път).

Джо Байдън и Камала Харис, която му обяснява нещо с артикулации

Джо Байдън и Камала Харис, която му обяснява вероятно нещо много важно с артикулации

Харис, която изглежда говореше без телесуфльор, започна забележките си на събитието на кампанията в Скотсдейл, като каза на поддръжниците си, че с наближаването на деня на изборите статусът на Америка като „модел за подражание“ за демокрация… „ми тежи понякога“.

Около пет минути след началото на речта си обаче вицепрезидентът реши да изрази значението на президентските избори със свои… някак по-простички думи.

„Така че, когато се замислим за това какво е заложено на тези избори – ами, то е пълно с някои неща!“ Харис веднага след това продължи още по-смело: „Залогът е много голям“ …„Пълен е с някои фундаментални неща“, продължи Харис.

„Казвам доста ясно“, добави вицепрезидентката, като че ли осъзнавайки колко некрасноречива е била формулировката ѝ.

Публиката обаче се зарадва на прекомерното ѝ… опростяване в изразяването. Но пък потребителите на социалните медии бяха далеч по-малко снизходителни. Те направо я разкъсаха:

„Може би най-лошият кандидат за президент…“, сътрудникът на Fox News Джо Конча написа на X , споделяйки клип от вирусния момент.

Бившият съветник на Тръмп Стив Кортес написа в Туитър, че е било „брутално да се гледа“ клипът.
„Камала Харис без телесуфльор е най-лошият кошмар на Демократическата партия“, добави той и цитира думите ѝ, че изборите били важни, защото са пълни с някой неща и как тяго казвала доста опростено /членоразделно/

Друг потребител на X описа думите на вицепрезидента като „реч на ниво президент на родителски комитет“, а няколко души се хванаха за „маниакалния смях“ и „кикотенето“, последвали забележката ѝ.

По-нататък в речта си Харис обеща да „създаде двупартиен съвет“ от съветници, които да й дават обратна връзка за политиката, ако бъде избрана.

„Не искам никакви хора да казват само „Да“ – заяви тя. „Искам хора, които да дойдат … и да обсъждаме идеите.“

По-рано психиатърът Карол Либерман предположи в интервю за NYP, че тя може да има синдром на самозванеца, който се характеризира с тревожност, проявяваща се по време на публичните ѝ изяви.

На 11 септември известният ирландски журналист Чей Боуз пусна музикален клип в своя профил в Х, бившата социална мрежа Туитър, в който главната роля се изпълнява от кандидатката за президент на Демократическата партия Камала Харис. В случая демократката изпълнява руска народна песен и, както е редно, си е в традиционна носия.

Това става дни, след като руският президент Владимир Путин заяви, че подкрепя Харис за държавен глава на САЩ. Той се аргументира, че тя имала заразителен смях, което означавало, че се справя добре.

„Камала набира популярност тук в Русия. Подкрепата на Путин оказа голямо влияние“, пише в коментар Чей Боуз.

В клипа Камала Харис пее набиращата все по-голяма популярност руска народна песен „Матушка Земля“ на чист руски език, в която се разказва за Святая Русь

Клипът очевидно е създаден от Изкуствен интелект, но видеото стана вирусно и се радзпространява от милиони потребители, които не спират да пишат иронични коментари под него по адрес на Харис.

В оригинал, песента се изпълнява от руската певица Татяна Куртукова

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!