Как Хънтър Байдън помогна на Тръмп да е кандидатът на републиканците за изборите?

Нют Гингрич, Gingrich360.com

Доналд Тръмп

Сладкото споразумение с правосъдието на Хънтър Байдън в защита от полагащото му се наказание, вероятно ще се превърне в основен актив за най-опасния претендент на баща му за предстоящите президентски избори.

Помислете, същото Министерство на правосъдието, което милва сина на Джо Байдън с ръкавици, заплашва най-големия му политически съперник с потенциалните 400 години затвор. И това е само по една от четирите съдебни атаки, предназначени да предопределят политическата картина и да защитят действащия президент.

Този ярък контраст в прилагането на съдебната система от администрацията на Байдън ще се окаже разрушително в политически план (за настоящият президент). Той само ще укрепи политически бившия президент Доналд Тръмп и ще отслаби Байдън.

Изумително е, как лоялните на Байдън служители в Министерството на правосъдието са решили, че очевидно абсурдната сделка с Хънтър Байдън няма да доведе до масиран обществен отпор.

Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън

Просто попитайте приятелите и съседите си колко от тях смятат, че биха могли да избегнат затвора, след като са излъгали във федерален формуляр за закупено на оръжие (което е престъпление) и са отказали да платят данъци в размер на повече от 100 000 долара в продължение на две поредни години.

Питайте и рапъра Кодак Блек, който се призна за виновен по същото обвинение за притежание на оръжие, за което Хънтър Байдън получи условна присъда. През 2019 г. 22-годишният тогава Блек беше осъден на над три години федерален затвор, след като се призна за виновен по обвинения в притежание на оръжие.

Защитниците на семейство Байдън (и елитните медии) твърдят, че това не е справедливо сравнение, защото за Хънтър Байдън било първо нарушение. Но всъщност той отдавна има документирани нарушения с наркотици и съмнителни бизнес сделки. Никога не е бил преследван от закона, защото баща му беше дългогодишен сенатор на САЩ, после вицепрезидент, а сега президент. Гореописаните аргументи в негова защита само показват пристрастие.

Освен това тези така наречени лични грешки на Хънтър Байдън бледнеят в сравнение с други много по-сериозните въпроси:

Защо вдовицата на кмета на Москва му е изпратила 3,5 милиона долара?

Защо „Буризма“ го включи в борда на директорите, след като той не знае нищо за природния газ или Украйна?

Какво е направил, че да получи пари от Казахстан и Румъния?

Защо един китайски олигарх му е пратил диамант?

Защо е създал толкова много фиктивни компании, ако не се опитва да скрие потока от чуждестранни пари?

Повечето американци започват да вярват, че в Америка има две системи на правосъдие: Едната защитава демократите, а другата атакува политическите им опоненти.

Президентът Тръмп е на ръба да се превърне в символ на потиснатите и атакувани от собственото си правителство американци. Доказателство за това е степента, в която те са убедени, че ФБР и Министерството на правосъдието са корумпирани. Още преди Тръмп да бъде обвинен, две трети от американците смятат, че Министерството на правосъдието е използвано за политически цели. А положението само ще се влошава.

За електората на републиканците всяка атака срещу президента Тръмп или представители на партията му, както и всяка защита на семейство Байдън, Клинтънови и други демократи – ще затвърди убеждението, че съществува закостенял, пристрастен истаблишмънт, който трябва да бъде победен.

Хънтър Байдън даде своя принос, за да помогне на Тръмп да стане републиканският кандидат за предстоящите избори. А бъдещите разкрития за корупцията на семейство Байдън вероятно ще върнат Тръмп в Белия дом.

Източник: Foxnews

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!