Иван Генов: Б.Б. като Байдън

Иван Генов, доктор  по международно право, гост-автор на КритичноБГ

Кой е по-неадекватен и смешен – Байдън или Б.Б.- е важен геополитически спор. Ежедневно ББ доказва, че печели съревнованието по убедителен начин. Ето защо:

1. Байдън, независимо от всички двигателни психотропни драми, отстоява държавното кормило и остава кандидат – президент на САЩ. Нашият национален герой абдикира от полагащата му се роля на кандидат- премиер и му се ще като номинален депутат от Банкя скришом да дърпа конци и извива ръце.

2. На Байдън не му пука от Путин и Зеленски, докато кошмарните кремълски сънища и видения на Нашия го вадят от равновесие след като твърди, че накацалите снайперисти по оградата му са „подарък“ от Москва, а не от предишни балкански гешефтари и криминалета.

3. Байдън доблестно заяви, че няма да помилва собствения си престъпен син Хънтър, а Б.Б. продължава да мълчи дали ще пледира за невинност и собственото си помилване, когато Прокуратурата най-сетне влезне в режим на работа срещу  горните етажи на властта.

4. Байдън има съюзници отвсякъде, докато Нашият  определено се дави изоставен в Атлантика, гърчи се в  Парламента, разчита на временни зависимости, на емфието и опиянението от ДПС.

5. В крайна сметка, Байдън наистина изглежда по-здравословен и смислен, отколкото родния футболист и пожарникар, който не гаси, а пали. Пали държавата! Другият Пали света! Двама пиромани, двама нови богове на войната – правнуци на Арес и Марс – толкова далеч един от друг.

Така стигаме до  гениалния Тодор Колев, че няма как да стигнем американците. Но защо да не опитаме?!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!