Жесток гаф: Камала към мъж, който се провиква, че Исус е нашият Господ: На грешния митинг си!

Камала Харис, кандидат за президент на САЩ от Демократическата партия

Жесток гаф: Камала към мъж, който се провиква, че Исус е нашият Господ: На грешния митинг си!

Жесток гаф се е случил в събота на предизборен митинг на кандидатката за президент на Демократическата партия в САЩ Камала Харис. В социалната мрежа Х, бившата Туитър бяха публикувани видеа, от които става ясно, че ревностен християнин се провиква „Исус е нашият Господ“, на което смеещата се (както винаги) Камала Харис му отговаря: „Вие сте на грешния митинг.“

Камала Харис, вицепрезидент на САЩ и кандидат за президент на Демократическата партия

Камала Харис, вицепрезидент на САЩ и кандидат за президент на Демократическата партия

Под едно от споделените видеа заваляха гневни коментари: „Демократическата партия изостави Бог отдавна“, „Християните навсякъде трябва да обърнат сериозно внимание на това, което тя току-що каза, и да гласуват по съответния начин“, „Християните нямаше да гласуват за нея“ и пр.

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ и кандидат на Републиканската партия за настоящата надпревара

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ и кандидат на Републиканската партия за настоящата надпревара

Днес кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп публикува въпросното видео с коментар: „Докато Камала каза, че хората, които вярват в Исус, не принадлежат към нейните митинги, в нашето Движение (има предвид MAGA) Ние обичаме християните, приветстваме вярващите и прегръщаме последователите на Исус…“

Pronews коментира, че репликата е била много голяма грешка на Камала Харис, която ще я последва дори и да спечели президентските избори, тъй като това показва нейното отношение и позиция към християнската религия.

КритичноБГ допуска, че е възможно видеото да е манипулирано от Изкуствен интелект и за това трябва да се произнесат съответните експерти.

Джо Байдън, президент на САЩ

Джо Байдън, президент на САЩ

Междувременно президентът на САЩ Джо Байдън снощи отправи нападки срещу своя предшественик, като намекна, че световните лидери са ужасени от евентуалното завръщане на Доналд Тръмп в Белия дом и от това какви биха могли да бъдат последствията за демократичните правила по света, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

„На всяка международна среща, в която участвам“, заяви Байдън, визирайки конкретно посещението си в Германия миналата седмица, „ме дърпат настрана – един лидер след друг, тихичко – и казват: „Джо, той не бива да спечели. Моята демокрация е застрашена“.

Американският президент след това риторично попита: „Ако Америка си тръгне, кой ще води света? Кой? Посочете ми държава“.

Той направи тези коментари по време на реч, която трябваше да бъде по-скоро скучна и посветена на здравеопазването в щата Ню Хемпшър. Те представляваха доза нефилтрирана политика на събитие, което иначе беше фокусирано върху политическото наследство на Байдън и дадоха да се разбере, че президентът смята, че ако успее да направи така, че Тръмп да не го наследи, това би била важна част от начина, по който той може да остане в историята, коментира АП.

Джо Байдън и Камала Харис, която му обяснява нещо с артикулации

Джо Байдън и Камала Харис

След речта си Байдън отиде в местна предизборна централа, за да подкрепи кандидатите на Демократическата партия в Ню Хемпшър и продължи с острите си нападки срещу Тръмп, като в един момент дори каза: „Трябва да го заключим“. Някои поддръжници на вицепрезидента Камала Харис – която замени Байдън като кандидат на Демократическата партия през юли – скандират тази фраза по време на нейните митинги.

Тази реплика на президента предизвика аплодисменти от хората, събрали се в предизборната централа, но Байдън бързо се поправи: „Да го изключим, това е, което трябва да направим“.

На 13 октомври с речта си кандидатката за президент на Демократическата партия Камала Харис пред избирателите в Аризона предизвика бурна реакция заради нейния смях и опитите й да говори с публиката с „по-прости думи“ без телесуфльор, съобщава The New York Post.

„Тълпата обаче аплодира нейното прекалено опростяване. Потребителите на социалните медии бяха много по-малко прощаващи“, се казва в публикацията. Ето и някои подробности:

Вицепрезидентът Камала Харис в петък описа „какво е заложено“ на изборите през 2024 г. с изключително неясни думи – казвайки на избирателите в Аризона , че „това е пълно с някои неща!“ преди да избухне в смях (за пореден път).

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Камала Харис за важността на изборите с прости думи: „Те са пълни с много неща!“ Публиката изригна!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!