Докато продава пържени картофи в McDonald’s стана ясно, че Тръмп дръпна пред Харис в проучванията

Доналд Тръмп продава пакети с храна в Макдоналдс като част от предизборната му кампания

Докато продава пържени картофи в McDonald’s стана ясно, че Тръмп дръпна пред Харис в проучванията

Доналд Тръмп дръпна в проучванията пред Камала Харис. За това пише The Hill, позовавайки се на проучване на Decision Desk HQ.

Републиканецът поведе за първи път по тази прогноза със сериозна преднина – 52% към 48%.

Доналд Тръмп и Камала Харис по време на предизборен дебат

Доналд Тръмп и Камала Харис по време на предизборен дебат

От края на август прогнозата за изборите постав шансовете на Харис да спечели между приблизително 54 процента и 56 процента. В началото на октомври обаче тази динамика започна да се променя и прогнозата за изборите предвиждаше шансовете и на двамата кандидати да бъдат по-близо до 50 процента.

Той води в 6 от 7-те променящи /суинг/ се щата, в които ще се решават изборите. Само в Пенсилвания, родния щат на настоящия президент Джо Байдън, Харис сега има по-добър шанс.

Също днес медиите показаха как Доналд Тръмп е работил в McDonald’s. Кандидатът за президент раздаде пакети с пържени картофи и раздаде автографи на хората. След около половин час в заведението той каза, че е „работил 15 минути“ повече от Камала Харис.

ПРЕДИСТОРИЯТА…

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ и кандидат на Републиканската партия за настоящата надпревара

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ и кандидат на Републиканската партия за настоящата надпревара

Както стана ясно, Тръмп избра доста оригинален начин да подсили кампанията си като отиде да работи в McDonald’s. Служител обясни на бившия президент, как да потапя картофите във фритюрника в олиото. Репортерите на световните медии описват, как той сваля сакото си и слага работната престилка. Естествено по-късно той публикува видеа в своя профил в Х, бившата социална мрежа Туитър, които за минути набраха огромна популярноост.

Посещението на Тръмп в McDonald’s, е в опит да се противопостави на разказите на кандидатката на демократите за президент на САЩ Камала Харис, която по-рано заяви, че е работила във веригата за бързо хранене, докато е в колеж, за да пррипечели някой долар в студентските години. Тръмп заяви, че докато тя не даде доказателства за това, значи не се е случило.

Голяма тълпа от хора се е била наредила на улицата пред ресторанта във Feasterville-Trevose, ключов избирателен район на север от Филаделфия. Самият ресторант е бил затворен за обществеността заради посещението на Тръмп.

След като сервирал торби с храна за вкъщи на хората в алеята за движение пред ресторанта, Тръмп се наведе през прозореца, все още с престилка, за да отговори на въпроси на медиите, които чакаха отвън за интервю.

На въпрос, колко пари е изкарал, Тръмп отговори на репортер шеговито, че е получил за награда за работата си един сладолед. Когато друг го попита какво послание има за Харис по случай 60-ия й рожден ден в неделя, Тръмп каза: „Бих казал „Честит рожден ден, Камала“,

добавяйки: „Мисля, че ще получи й малко цветя.“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!