Гешева за омразата на Запада към Русия, съчетана с войнстващо средновековно невежество за нея и Славянството

Анастасия Гешева, анализатор

Гешева за омразата на Запада към Русия, съчетана с войнстващо средновековно невежество за нея и Славянството

Общественият и геополитически анализатор Анастасия Гешева коментира най-горещите теми в международен план през седмицата. КритичноБГ събра най-важните и ги публикува без редакционна намеса и съкращения:

В озвучаването на този план (Планът за Победа на Владимир Зеленски, президент на Украйна с изтекъл мандат, бел. КритичноБГ) има няколко пласта. Украйна загуби войната, въпреки помощта на Запада, контранастъплението от 2023 година и настъплението в Русия в Курск от 2024 година. Зеленски е нелегитимен президент, администрацията му също. И какво виждаме? Той открито каза това, което ние знаехме, че е уговорено да премине в ръцете на западните глобалисти, политиците, зад които стоят корпорациите, банките, структурите на Дълбоката Държава.

Природните богатства на Украйна, една от най-надарените в това отношение държави в света. Срещу какво ги дава Зеленски? СРЕЩУ ПРИЕМАНЕ В НАТО И ОЩЕ ПАРИ И ОРЪЖИЯ. Тук има една тънкост – ЗЕЛЕНСКИ ВЕЧЕ Е ПРЕДАЛ ПРИРОДАТА НА УКРАЙНА.

Сега официално го оповестява. Има ли право да прави такова нещо? Не, защото е нелегитимен и в момента не представлява украинския народ. Обаче нито един глас по тази тема не се надига. Да си дадеш природата срещу пари и оръжия и срещу членство в НАТО е чиста проба продаване на честта, проституция в чиста форма, което не е изненада за същността на хората, управляващи Украйна.

***

Ермак и Зеленски

Ермак и Зеленски

Защо е този план? По една единствена причина и нищо друго! Да се задържи още малко Зеленски на власт! Той не може да повярва, че времето му изтича и животът му изтича. Това важи и за цялото му обкръжение, особено за Ермак, съветникът му, който е съавтор на плана. Планът е глупав и ялов и в момента освен Прибалтика, нито един друг член на Колективния Запад не е показал, че приема този план. Задължително искам да кажа, че за Ермак има сведения, че е поставен на ръководи трансплантационната дейност на сатанистите в Украйна. Има ли нужда да уточнявам какво се трансплантира, откъде се вземат органите и как е организирано всичко по продажбата на човешки органи на Запад?

***

Знамената на НАТО и Украйна

Знамената на НАТО и Украйна

За парите и оръжията е явно, трябват му на Зеленски, за да поддържа илюзията, че войната успява. Но изрично искам да покажа най-голямата глупост на света в момента – ЧЛЕНСТВО В НАТО. Членство в НАТО е бутафория, измислена реалност, която не съществува по принцип. НАТО е умряла структура, която присъства само в пропагандата и външната форма – униформи, структури, документи. До 2022 година можеха да ми залъжат, че НАТО е нещо съществуващо.

Сега, през октомври 2024 година знаем, че НАТО е умряло и не може нито да ходи, нито да говори, въпреки, че има нов ръководител. Именно НАТО загуби войната в Украйна, защото от първия и ден Алиансът тренира, обучава, управлява тази война в Украйна.

Не посмяха да вкарат войски на НАТО вътре, защото знаят, че те ще бъдат унищожени до крак. Хиляди натовски офицери загинаха в Украйна, това се пази в тайна, но няма да е вечна тази тайна. При всичко това, членството в НАТО на Украйна да е все още политическа и пропагандна кампания, може да мине само пред човечество с ампутирани мозъци. По-голяма глупост в момента няма! Украйна в НАТО е бутафория, която дори Колективния Запад повече не може да поддържа!

***

Реакциите на Запад по този план и отношението към Зеленски са повече от трагични. При все, че Западът се управлява от продажни, корумпирани до мозъците на костите си политици, глупаци и диваци, дори те стигнаха до извода, че Украйна и Зеленски са пълен провал.

Провал е политиката на Запада срещу Русия, срещу Путин. Западът разбра, че е заложил на най-куция кон, или по-точно, Западът заложи на кон, който изобщо не участва в състезанието. Как стана това? Ами от наглост, невежество, агресивна арогантност, която ги заслепи, отне им разума, ослепи ги и ги оглуши.

Омразата им към Русия, съчетана с войнстващо средновековно невежество по Русия, по Славянството, по бъдещето на Земята, накара Западът да заложи на кон, който е загубил преди да е обявено състезанието.

Тази метафора е толкова вярна, че ми настръхва косата от истината в нея! Западът, който се имаше за толкова умен и развит, се оказа глупав и късоглед, провинциално елементарен в преценката си за нещата, които е Русия. Западът, който постигна толкова много, катастрофира умствено и морално пред вратата на Русия – Украйна, удари се челно в тази врата и все още не може да разбере защо не се отваря врата, както всички други врати. Потрес! Цивилизационен потрес! Който беше ясен като бял ден и го показвах години…

***

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ и кандидат на Републиканската партия за настоящата надпревара

Доналд Тръмп, бивш президент на САЩ и кандидат на Републиканската партия за настоящата надпревара

Доналд Тръмп озвучи може би най-важната позиция на Запад в момента – Войната в Украйна е загубена по вина на Зеленски! Това изречение се нуждае от анализ. В него има 2 важни пункта, войната е загубена, виновен е Зеленски. Колко пъти казахме, че САЩ ще загубят тази война? Колко пъти казахме, че ще обвинят Зеленски, никой друг, тоест – себе си? Ето.

***
Учудено гледам, че ЕС не се юрна да спасява Украйна. НАТО категорично, за пореден път, отхвърли Украйна. Качих тук изказването на Зеленски за ангажиране на други войски с войната и очевидния отказ на Алианса. Тоест, положението вече е такова, че Западът няма накъде повече да отстъпва в измислянето на помощ за Украйна и в пропагандата как ще помогне на Украйна срещу Русия. Може би тук отново трябва да кажа, че войната на НАТО и ЕС с Русия в Украйна ще остане завинаги в историята с това, че е възможно най-странната война.

Но за разлика от Б. Чуков, който нарича странна войната от руска страна, аз я наричам странна от западно-украинска страна. Война, в която се вложиха толкова пари и оръжия, колкото не са влагани никъде след Втората световна война и не успяха 1 см да помръднат Путин и Русия. Това беше ясно от самото начало, доказа се! Колективният Запад не може да победи Русия на бойно поле дори обединен! Що се отнася до странното водене на войната от страна на Русия, там съм обяснявала многократно, опознайте Путин и ще разберете защо. Който не познава Путин и не го разбира, не може да разбере и политиката му. Разкривала се корупцията в руското военно министерство. А за корупцията в украинското военно министерство нещо? А за корупцията във военните министерства на страните членки на Алианса нещо?

***

Яхия Синуар, лидер на Хамас, за когото Израел заяви на 17 октомври 2024 г., че е убит

Яхия Синуар, бивш лидер на Хамас. Убит от израелската войска

Че Израел ликвидираха лидерите на Хамас и Хизбула е политическо решение, което нито ще спре, нито ще промени картинката в района. Това събитие може да послужи само за вътрешно политическото оцеляване на Биби Нетаняху. Арабите няма да се откажат, още повече, че правото е на тяхна страна. Ще сложат нови лидери начело. В същото време арабските антиизраелски сили и организации също трябва да се променят, да влязат в 21 век, да отстояват по-смело позициите си, да издигнат гласа си до равноправен в света, да бъдат по-умни и модерни. Ясно е, че войната на Ясер Арафат завърши по този начин. Сега трябват нови начини и то без тероризъм. Сключване на договори със съюзници, дипломация, модернизиране на сигурността – това са новите методи. Обединението на арабите и мюсюлманите срещу фалшивата ционистка държава Израел и срещу световното юдейско глобалистко гнездо е задължително! То върви като задължително веднага след обединението на славянството срещу сатанизма. Нови форми идват. И нови приятели.

***
Западът започна да съобщава цифрите загинали украинци. Сайтове и малки медии заговориха за стотици хиляди загинали. Между 500 и 780 хиляди се движат цифрите на различните публикации в западни медии. Кой е виновен за тях? Путин или Зеленски, Урсула, Байдън и Борис Джонсън? Тези жертви ще ликвидират ЕС и НАТО! Няма начин да оцелеят тези организации след провала в Украйна.

***
За да не преразказвам, качих по-важните изявления на Путин вчера, както и някои информации по паралелната среща в Берлин. Мисля, че който иска да анализира Русия, Путин и БРИКС, трябва да познава пътя им, иначе приказва празни приказки. Особено по отношение на БРИКС. Да се навакса в момента знанието по тях е много трудно, но не невъзможно. Искам да кажа, че оттук насетне анализирането на света е невъзможно без познаване на Путин, Русия и БРИКС. Оглеждам се в България и не виждам нито един действащ политик и журналист, който да има някакво развитие по тези 3 теми. Как тогава ще се отразява информацията у нас в близкото бъдеще?

Ще се озовем в информационен вакуум и тогава ще се юрнат всички да учат Путин, Русия и БРИКС и ще стане поредния бълвоч, защото за 3 дни яснота не може да се добие. Трудно ще е.

***
Вчера се състояха 2 паралелни събития, които за пореден път показаха двата коловоза, в които се движи света. Хората, държавите могат да изберат един от двата коловоза, но не може да вървят и в двата. В навечерието на историческата и супер важна за момента среща на държавите членки на БРИКС, Путин даде обширно интервю, в което засегна предстоящото. Нова финансова система на организацията, която излиза от доларовата. Ще се обявят тепърва подробностите, но се предвижда разплащането да става в 5 те валути, на първите 5 държави членки – Русия, Китай, Индия, ЮАР и Иран (и на петте валутата им започва с буквата Р и затова системата за разплащане е наречена Р-5) и чрез блокчейн технологията и крипто технологията.

***
Второто събитие беше в Берлин, по същото време като първото в Москва. Среща между главите на САЩ, Германия, Англия и Франция, страните на Глобалисткия Запад. Оттам мога да кажа следното. Никакво продължаване на войната в Украйна! Не могат, и не искат! Въпреки думите и реториката, задължителна за препарираното население, как Русия е агресор, как нападнала мирна и нещастна Украйна и Бла Бла Бла… Извън тези приказки….нищо за Зеленски и Украйна. Казвам аз, че всичко свърши! Засега не се подава никаква информация за СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ тайни контакти между тези държави, с изключение на Англия, и Русия по горещите теми на света.

***
Отново да кажа – Виктор Орбан е за край на войната в Украйна и възстановяване на отношенията между Европа и Русия, но е за Израел, против Палестина. Това е позиция нонсенс, защото тези 2 позиции вървят по 2 различни коловоза. Невъзможна е такава политика и много скоро Виктор Орбан ще бъде свален.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!