СКАНДАЛЪТ! Ето кой е зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнов

Това е визитката на заместник-министъра на електронното управление Михаил Стойнов в интернет страницата на Министерството на електронното управление:

Михаил Стойнов притежава дългогодишен управленски опит в сферата на имплементацията на софтуер и информационна сигурност. Изпълнявал е проекти за третата по пазарна капитализация компания в света – Saudi Aramco, както и за Boeing, и за американските ВВС.

Съорганизатор на една от най-големите java конференции на Балканите и е представител (chapter leader) за България на една от най-големите световни асоциации за публични стандарти в сигурността (OWASP).

Водил е университетски курсове във Факултета по математика и информатика на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Технически университет – София и Нов български университет и е съавтор на множество книги за програмиране. Завършил е информатика, както и стопанско управление в Софийския университет.“

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече