Костадинов: Балотаж в Стара Загора ще има

В предпоследния ден от кампанията Костадин Костадинов гостува в Стара Загора, от където каза „Възраждане“ ще е на балотаж в града.

Казаното от него се потвърждава и от публикации в други медии като „Сега“, според които балотажът между Живко Тодоров и Искра Михайлова е напълно възможен.

Ето как и Искра Михайлова- кандидатът за кмет от „Възраждане“ се обърна към съгражданите си, за чието доверие се бори:

„Когато някой каже, че нещо е невъзможно , обикновено друг човек вече го прави.“

В последните дни на предизборната кампания тезите на настоящото управление на ГЕРБ са две:

1. Няма да има балотаж

2. Кметът не може да направи нищо за Марица изток.

Балотаж ще има. А проблемите на Марица изток ще бъдат приоритет на кмета, ако този кмет съм аз.

През последните две години ми обясняваха, че няма процедура за предоговаряне на ПВУ. Намерихме я. Решението на НС от януари е факт.

Обясняваха ми, че съм в опозиция и няма да убедя още 6 различни политически групи около решението за намаляване ангажиментите на комплекса по ПВУ. Отне ми три месеца, но успях.

Обясняваха ми, че най-доброто е да си разпродадем земите на мините, за да не ги рекултивираме и няма как да останат държавни. Написахме непробиваем текст как да са държавни.

Казаха ми: Никога няма да убедиш НС да подкрепи решението. Успяхме, макар да беше едно от най-трудните неща.

Мога да давам примери до утре. За комплекса и за много други неща, като поименното гласуване в нашия общински съвет, за което от 4 гласа ЗА, след два месеца упорство и действия станаха 49 от 51.

Когато ми се каже как нещо не може да стане, единственото което се случва е да поискам да намеря 100 начина как може. Никоя граница не може да ме спре, когато вярвам, че нещо е правилно и в полза на моя народ и моята държава.

16 години оправдания, далавери и схеми на мен лично ми стигат. Гласувайте и убедете хората около вас да гласуват, защото всичко може. Само да искаш.“ написа Михайлова в профила си в социалната мрежа Фейсбук

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече