Коста Стоянов: Ако искате Варна да се промени към добро – гласувайте за „Възраждане“

С развети знамена, гайди и шествие „Възраждане“ откри предизборната си кампания във Варна.

Стотици варненци се включиха в откриването на предизборната кампания на партия „Възраждане“ в морската столица. По традиция кампанията бе открита с гайди, тъпани и развети знамена, а към шествието се присъединиха стотици минувачи. Сборният пункт беше до надписа Варна, който е поставен точно до „Козирката“ в Морската столица по идея на общинските съветници от „Възраждане“. На откриването присъстваха всички кандидати за общински съветници, кандидати за райони и кандидатът за кмет на Варна Коста Стоянов, а така също и председателят на политическата организация д-р Костадин Костадинов.

Пред медиите в морския град Костадинов заяви, че с право много хора се притесняват за честността на вота. „И с право се притесняват, защото машините са в ръцете на хора, които самият президент, който ги създаде, ги нарича – шарлатани. Те управляват държавата така, както „ало“-измамниците биха управлявали държавата. Точно поради тази причина призоваваме всички български граждани да гласуват с хартия на тези избори.“

„Не че и така пак няма да стават манипулации, защото пък от друга страна ГЕРБ и ДПС са майсторите на хартиените измами, и реално погледнато ние се намираме в ситуация, в която трябва да избираме между две злини. Но гаранцията, която ние от „Възраждане“ даваме, е доста сериозна, защото в почти всяка комисия имаме поне по двама представители. Ще направим всичко възможно вотът да бъде максимално честен и прозрачен“, категоричен бе Костадинов преди началото на шествието в морската ни столица.

След това шествието се отправи с народна музика към Фестивалния комплекс, където кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет Коста Стоянов се срещнаха със симпатизанти.

По пътя минувачи искаха да си направят снимки и се присъединиха към тях. Стигайки пред входа на Морската градина, гайдарите изпълниха „Хубава си моя горо“, а множеството от хора се отправи към залата на Фестивалния комплекс, за да се запознаят с бъдещите общински съветници и да чуят приоритетите в програмата на Коста Стоянов.

„Кандидатурата ми за кмет е с една единствена цел – варненци да живеем в един по-уютен, чист и приветлив град. Аз, заедно с моя екип, с нашите кандидати за общински съветници, районни кметове и кметове на населени места – имаме опита, уменията и компетентността да превърнем Варна в един по-приветлив град и той да се върне на картата като Морската столица на България!“, каза пред множеството от хора кандидатът за кмет на Варна от „Възраждане“.

„Включили сме много приоритети в нашата програма, имаме цялостна визия за управление на града. Започваме от инфраструктурата, минаваме през образованието, здравеопазването, спорта, подобряване на градския транспорт, изграждане на нови веломрежи, изграждане на бул. „Цар Освободител“ – от бул. „Васил Левски“ до летището и връзката с кв. „Владислав Варненчик“. Не сме забравили и спешната нужда от ремонт на Аспаруховия мост, а също така сме предвидили ремонт на всички подлези, изграждането на буферни паркинги, ремонт и изграждане на детски градини и ясли. Това е една много малка част от програмата ни, но с нея ще запознаваме варненци в рамките на този предизборен месец“, каза още Стоянов.

На въпрос защо варненци трябва да излязат и да гласуват за „Възраждане“ на 29 октомври, Коста Стоянов заяви: „Ако варненци искат едно честно, прозрачно и справедливо управление на града си – нека изберат „Възраждане“! С бюлетина 42. Заедно ще успеем!“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече