Георги Миланов: Ще работя за възстановяване на комуникацията между районната администрация на район „Красна поляна“ и хората

Онова, което най-много притеснява хората от квартала и района като цяло е липсата на комуникация с районната администрация. През последните 12 години те – администрацията – решават и действат без да има никакъв диалог с хората.

Това заяви Георги Миланов – кандидат за кмет на район „Красна поляна“ от МК „БСП за България“ в София в подкаста „София за всички“ с гост-водещ Валентин Кардамски.

„Когато, например от районната администрация решат да правят ремонт на улица или градинка – те решават, избират изпълнител, публикуват го на тяхната си страница за обществено обсъждане и ако някой разбере, че има такава поръчка и обществено обсъждане се включва. Всички сме наясно, че това се случва рядко. Аз бих работил в другата посока – нещо, което го имаше преди – обществен съвет – чрез който да имаме пряк контакт с хората, да чуваме тяхния глас и гласа на общността да управлява местната администрация“, заяви своя приоритет в работата си ако бъде избран за кмет на район „Красна поляна“ Георги Миланов.

„Да работя за район „Красна поляна“ би било едно приятно предизвикателство за човек, който е от квартала – роден е там, израснал е там и бизнеса му е в този район. По образование съм мрежови инженер и дълги години съм бил в IT сектора. В момента съм се насочил към търговията на дребно и едро“, представи себе си Георги Миланов.

Кои са и останалите приоритет на Георги Миланов и как смята да работи за постигането им, вижте във видеото:

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече