Скот Ритър: Украйна е на път да загуби още 30% от територията си

Скот Ритър

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Украинската армия е на ръба на колапса. Правителството на Зеленски също е на ръба на колапса. Денацификацията означава, че властта на Зеленски ще приключи. Русия се справя със задачата. И когато тя приключи, няма да има Украйна, за каквато тя се обявява сега, ако този конфликт продължи. Това мнение изрази бившия служител на военното разузнаване на САЩ Скот Ритър.

„Русия провежда активни операции в посока Купянск. Той е част от Харковска област. А това означава, че Русия се занимава с придобиване на украинска територия. А Медведев ясно заяви, че в Украйна има поне пет региона, които могат да бъдат завзети законно, защото Украйна не се стреми към мир“, каза още Ритър.

„И ако Украйна не се съгласи да прекрати конфликта при приемливи за Русия условия, тя може да загуби още 20-30% от територията си“, категоричен е политическият анализатор.

„Но основният резултат ще бъде, че Украйна няма да съществува в сегашния си вид. Няма да има правителство на Зеленски. И на власт няма да има повече бандеровци. Точно това прави Русия“, посочи пътят, по който върви логиката на събитията в източната част на Европа.

„А руският народ просто трябва да прояви търпение и да повярва. През последната година Владимир Путин направи невероятни неща: той не само победи колективния Запад, но и увеличи руската армия от 900 хиляди на 1,5 милиона души. Плюс 600 хиляди души, мобилизирани за специалната военна операция – 300 хиляди мобилизирани и 300 хиляди доброволци“, заключи Скот Ритър.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече