Депутат от Алтернатива за Германия обеща да депортира „милиони бежанци“

от Лазар Лазаров

Членът на Бундестага от Алтернатива за Германия (АзГ) Рене Шпрингер обещава да депортира „милиони“ чужденци от Германия, след като партията му току-що достигна нов връх в проучванията за обществено одобрение, пише Modernity.

Шпрингер  публика коментар в социалната мрежа X в отговор на медийния наратив, че АзГ има таен план за експулсиране на мигранти. Политикът увери, че така нареченият „план“ изобщо не е таен.

„Ще върнем чужденците в родината им. С милиони.“ написа той. „Това не е таен план. Това е обещание. За повече сигурност. За повече справедливост. Да запазим идентичността си. За Германия.“

„Решението на Ангела Меркел да приеме над един милион „бежанци“ от 2015 г. насам доведе до значителен скок в престъпността и социалните безредици в страната“, се казва в материала.

„Собственик на магазин в Германия беше заклеймен като расист миналия месец, тъй като се оплаква от мигранти, които масово плячкосват магазина му, докато ляв политик застана на страната на престъпниците, заявявайки, че те имат „право“ да крадат“, пише Modernity.

Последиците доведоха до това, че Германия стана последната голяма европейска държава, която започна открито да говори за обратна миграция.

Политическият истаблишмънт в Германия обаче се опитва напълно да забрани AзГ като политически субект с абсурдното „в името на защитата на демокрацията“, въпреки че подкрепата за дясната партия продължава да расте.

Както показват резултатите от анкета на YouGov от 11 януари, партията току-що достигна нов рекорд от подкрепа от 24%  сред германските избиратели, което подчертавай популярността на политиките на АзГ относно масовата миграция.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!