Африкански мигрант ограбва репортерка в Испания на живо по ТВ. ВИДЕО

Включване на живо по телевизията хвана африкански мигрант, който ограбва, напада и заплашва да убие репортерка от Испания. 

Всичко започнало, когато Марта Мансано, репортерка на местния канал Antena 3, се подготвяла да излезе в ефир за предаването Espejo Público (Обществено огледало), редовна нейна рубрика.

Тогава мъж, описан от вестник El Debate от субсахаския регион на Африка, започнал да тормози репортерката и нейния снимачен екип. След това започнал да рови в багажа на екипа.

„Какво правите!?“ Чува се в ефир как Мансано крещи на мъжа на испански език.

„Обадете се на полицията! Обадете се на полицията“, моли тя минувачите, преди да насочат камерата към мъжа. „Ела тук… Записваме те на камера. Вие сте на живо в ефир.“

Той непрекъснато настояваше да извадим портфейлите си. Поиска да види пропуските ни за пресата, но ние му казахме, че няма да му ги дадем, защото само органите на реда могат да ги искат„, заявява тя после в предаване.

Мъжът се разгневил още повече, когато репортерката не отстъпила пред исканията му. „Тогава той започна да бута камерата. Блъсна колегата ми и тогава започнах да моля за помощ„, заявява тя.

Мъжът започнал да рови в чантата за оборудването на камерата, каза тя. „Приближих се и се запитах: „Какво правите?“, защото не знаех как да постъпя“.

На видеото е заснето как мъжът произнася заплашителни думи на чужд език, а местни медии съобщават, че той казва: „Обадете се в полицията и ще ви убия„.

Въпреки многократните молби за помощ Мансано казва, че никой не се е притекъл на помощ. „Имаше много свидетели, но никой не направи нищо“, оплаква се тя.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!