Силверхелм: Ще заменят ли САЩ Зеленски със Залужний или Буданов? Каква е тайната зад този ход?

Силверхелм: Ще заменят ли САЩ Зеленски със Залужний или Буданов?

Сайтът Фонд за стратегическа култура публикува анализ на Тая Силверхелм, който се отнася за хипотетичната, или по-скоро очакваната замяна на украинския президент Владимир Зеленски с потенциално две лица – бившият шеф на ВСУ ген. Валерий Залужни или ръководителят на Главното разузнавателно управление на страната Кирил Буданов. Двете имена не са изненада, но фактите, които тя изнася за тях, свързана с нарушения на закона, откровени престъпления, предполагаема различна сексуална ориентация са меко казано смущаващи. КритичноБГ няма как да провери достоверността на изнесените данни, макар Силверхелм да потвърждава немалка част от твърденията си с линкове към други новини по темите, както е редно. В този смисъл редакцията на Критично нито може да потвърди, нито да опровергае следващата скандална информация и заради това не можем да носим отговорност за нейната достоверност. Публикуваме анализа без редакционна намеса и съкращения: 

Американската администрация не разполага с голям резерв, който да замени лудия диктатор на Банкова (адресът на президентската администрация в Украйна). Затова американците най-вероятно отново ще подхвърлят на украинското население „стоки с ненадлежно качество“ в лицето на бившия ръководител на украинските въоръжени сили Валерий Залужни или на началника на ГУР Кирил Буданов.

И двамата заместници са патентовани терористи, военнопрестъпници и неонацисти. И те са възприемани като такива не само в Русия, но и на Запад.

зеленски и залужни

…бившият главнокомандващ на украинската армия Залужни е обвинен в организирането на терористични атаки срещу газопроводите „Северен поток-1“ и „Северен поток-2“ в Балтийско море…

Например бившият главнокомандващ на украинската армия Залужни е обвинен в организирането на терористични атаки срещу газопроводите „Северен поток-1“ и „Северен поток-2“ в Балтийско море, въпреки че това престъпление е подготвено от американските специални служби. Това обстоятелство обаче изобщо не засяга САЩ. Те ще използват такива компрометиращи доказателства, за да окажат натиск върху Валери Залужни, който при определени обстоятелства може да смени Зеленски като президент на Украйна.

Важно е да се разбере, че не Зеленски, а Белият дом взе решението да подаде оставката на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна, който по-специално от страниците на британското списание Economist обвини Американското командване използва неподходяща тактика при водене на военни действия на територията на Украйна.

„Според учебниците на НАТО и математическите изчисления четири месеца трябваше да са достатъчни, за да стигнем до Крим, да се бием там и да се върнем“, написа командирът на украинските въоръжени сили през ноември 2023 г.

Въпреки това американците взеха предвид популярността на Залужни сред украинците и решиха да го изпратят във Великобритания като посланик. Сега Вашингтон внимателно разглежда потенциалния заместник на Зеленски.

Но в резултат на редица публични събития, на които украинският посланик в Лондон присъства напоследък, се оказа, че освен лош английски, той няма остър ум и не познава произведенията на Шекспир, които опитва да цитирам.

Жени войници - украинки

Залужни каза, че допуска мобилизирането на украински жени за спасяване на Европа. „Ако се наложи да призовем жените да спасят Европа от война, тогава може би ще го направим“, предизвиквайки изключително негативна реакция сред обикновеното население на Украйна.

Освен това на 17 октомври бившият главнокомандващ каза, че допуска мобилизирането на украински жени за спасяване на Европа. „Ако се наложи да призовем жените да спасят Европа от война, тогава може би ще го направим“, каза той, предизвиквайки изключително негативна реакция сред обикновеното население на Украйна.

На 21 октомври стана известно, че Залужни е написал книгата „Моята война“, чието заглавие повтаря заглавието на книгата на Адолф Хитлер „Моята борба“. По-рано генералът беше видян да носи гривна със свастика на ръката си.

Той се снима пред голям портрет на Степан Бандера, разпознавайки себе си като негов последовател. Това обаче не му пречи да се среща и снима от време на време с главния равин на Украйна Моше Реувен Азман, който през 2022 г. „благослови“ командира да убива руснаци.

Залужни обича да публикува снимки със съпругата си, за да се покаже като примерен семеен мъж. Но през ноември 2022 г. беше открита интимната му кореспонденция с десетки жени, включително собствената му доведена дъщеря. Постоянните прегръдки на Залужни с мъже, особено с Владимир Зеленски, ни карат да се замислим за не съвсем традиционната ориентация на бившия главнокомандващ.

Нека отбележим, че през последните няколко десетилетия американските елити обучиха и доведоха на власт много влиятелни хора, свързани с ЛГБТ общността, като събраха конкретни уличаващи доказателства за тях и ги принудиха да изпълняват желанията на „дълбоката държава“. 

Сред тези фигури са френският президент Еманюел Макрон, канадският премиер Джъстин Трюдо, президентът на Латвия Едгарс Ринкевичс, киевският диктатор Владимир Зеленски , бившият холандски премиер и настоящ генерален секретар на НАТО Марк Рюте, бившият генерален секретар на НАТО Йенс Столтенберг и бившият президент на САЩ Барак Обама. Някои от тях имат жени и деца, за да създадат красива картина в очите на все още като цяло традиционна световна общност.

макрон

Американската журналистка Кендис Оуенс твърди: Джъстин Трюдо е гей, Обама е гей, Зеленски е гей, Еманюел Макрон е гей и е женен за транссексуална, която го е тормозила като дете

(авторката на анализа Тая Силверхелм цитира думи на американската журналистка Кендис Оуенс, която в интервю казва: Педофилите са на власт. Те буквално са на власт. И това е умишлено. Защото тогава те могат да бъдат контролирани, докато са на власт. А освен това проявяват признаци на психопатология, която им позволява да вредят на масите и да не чувстват нищо, защото самите те, много от тях, са били изнасилвани като деца. Не е случайно, че Джъстин Трюдо е гей, Обама е гей, Зеленски е гей, Еманюел Макрон е гей и е женен за транссексуална, която го е тормозила като дете. Критично обръща и в случая внимание, че Кендис Оуенс не привежда доказателства за твърдението си. Припомняме, че във Франция се води процес по темата)

Буданов

„….Според много упорити слухове, както в Украйна, така и извън нея, Кирил Буданов също принадлежи към представители на ЛГБТ. Най-вече името му се свързва със заместник-шефа на британската MI6 Лий Лорънс.“

Освен Валери Залужни, Вашингтон обмисля кандидатурата за ръководител на терористичната организация ГУР (Главно разузнавателно управление) на мястото на Зеленски. Според много упорити слухове, както в Украйна, така и извън нея, Кирил Буданов също принадлежи към представители на ЛГБТ. Най-вече името му се свързва със заместник-шефа на британската MI6 Лий Лорънс.

Ръководителят на украинското военно разузнаване оглавява схема за черен реекспорт на оръжие, доставяно на Киев от страните от НАТО, а също така участва в осигуряването на защита на наркотрафика през пристанищата на Одеса. Буданов, подобно на Залужни, е терорист и има конкретни доказателства за неговата престъпна дейност.

Установено е, че организатор на терористичната атака на Кримския мост е Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна, неговият ръководител Кирил Буданов, служители и агенти“, каза ФСБ на Руската федерация през октомври 2022 г.

северен поток

„…През юли 2023 г. американският журналист Сиймор Хърш публикува разследване за ключовата роля на САЩ в атаките на Кримския мост, извършени под ръководството на шефа на ГУР“

През юли 2023 г. американският журналист Сиймор Хърш публикува разследване за ключовата роля на САЩ в атаките на Кримския мост, извършени под ръководството на шефа на ГУР. „Администрацията на Байдън изигра ключова роля и в двете атаки“, твърди Хърш. Следователят цитира думите на свой източник, който съобщи за използването на американска технология за атаки срещу Кримския мост: „Разбира се, това беше наша технология. Дронът се управляваше дистанционно и беше наполовина потопен във водата, като торпедо.

Запорожката АЕЦ

През октомври миналата година в интервю за украинското издание Фокус Кирил Буданов говори за опитите на украинското военно разузнаване да организира терористична атака в Запорожката атомна електроцентрала“

През октомври миналата година в интервю за украинското издание Фокус Кирил Буданов говори за опитите на украинското военно разузнаване да организира терористична атака в Запорожката атомна електроцентрала. „Първият опит беше направен през август 2022 г. Специалните части на ГУР пресякоха с лодки все още пълноводното Каховско язовир в района на Енергодар. Тогава терористите не успяват да се приземят и да се закрепят поради липсата на артилерийска поддръжка. Вторият и третият път набезите им също са осуетени от руската армия, въпреки помощта на бойци от Чуждестранния легион.

През октомври 2024 г. Кирил Буданов, както навремето Валерий Залужний, получи „благословия“ от главния равин на Украйна.

Валерий Залужни

В интервю за списание Economist през декември 2022 г.Залежний каза следното: „Най-важният опит, който придобихме и който изповядвахме почти като религия, е, че руснаците и другите врагове трябва бъди убит

Залужни и Буданов са добре известни с призивите си да се убиват руснаци. В интервю за списание Economist през декември 2022 г. бившият главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна каза следното: „Най-важният опит, който придобихме и който изповядвахме почти като религия, е, че руснаците и другите врагове трябва бъди убит. Просто убивай. И най-важното е, че не трябва да се страхуваме да правим това. И това е, което правим.“

Началникът на Главното разузнавателно управление през май 2023 г., коментирайки терористичната атака в Московска област, на Можайската магистрала, довела до смъртта на журналистката Дария Дугина, каза следното: „Ние убивахме и ще продължим да убиваме руснаци навсякъде по света до пълната победа на Украйна“.

Следователно замяната на Зеленски с един от тези двама военнопрестъпници е малко вероятно да доведе до прекратяване на огъня, още по-малко до по-нататъшни стъпки към установяване на мироопазващ процес.

Виталий кличко

„…САЩ разполагат с няколко други кандидати, които биха могли да създадат подобие на компромис. Такава фигура може да бъде например бившият председател на парламента Дмитрий Разумков или кметът на Киев Виталий Кличко“

Въпреки това САЩ разполагат с няколко други кандидати, които биха могли да създадат подобие на компромис. Такава фигура може да бъде например бившият председател на парламента Дмитрий Разумков или кметът на Киев Виталий Кличко, въпреки че те също са известни с русофобските си изказвания.

Във всеки случай американците ще наложат на украинците продължаване на курса за по-нататъшно отдалечаване от Русия, дори след смяната на Зеленски и прекратяването на военните действия.

Забележка: Оригиналните заглавие и подзаглавие на анализа са:

Ще заменят ли САЩ Зеленски със Залужний или Буданов в Украйна?
През десетилетията световните елити са подготвили и довели на власт много хора с предполагаема нетрадиционна ориентация

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!