Венко Сабрутев за Борисов, че сглобката вече не съществува: Напоследък често се шегува

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Коментарът на депутата от ПП-ДБ в ефира на Нова ТВ дойде след думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че „сглобката в момента не съществува”.

Това е и първата реакция от представител на ПП-ДБ след изказването на Борисов, че „сглобката в момента не съществува” и заявката му за Национално съвещание на водената от него партия, на което да се реши дали има смисъл ГЕРБ да продължи да подкрепя кабинета.

Напоследък господин Борисов често се шегува. Но сериозните неща са, че ако не се направи реформа в службите, които с тяхното активно мероприятие успяха да откраднат вота на над 400 хиляди българи, наистина ще е трудно да се продължи напред. Вярвам, че това са предизборни страсти и всичко ще се уталожи след изборите”, посочи Сабрутев.

На въпрос на Нова ТВ реформата в службите ли е залогът да продължи да съществува управлението, народният представител обясни. „Активното мероприятие, което проведоха службите, и това, че благодарение на техните действия беше откраднат вотът на над 400 хиляди българи, е сериозен момент и той трябва да бъде обсъден в „сглобката”, категоричен е Венко Сабрутев.

Бойко Борисов даде и заявка, че ГЕРБ няма да подкрепи бюджета на правителството. „Вярвам, че това са предизборни страсти и когато се върнем в парламента, след изборите, нещата ще се уталожат”, е мнението на депутата от ПП-ДБ.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече