доц. Михайлова: Дано сглобкаджиите се сетят, че в коалицията решаващата дума има Пеевски

„Като сложим факторите – протести, кандидати и „Няма за кого да гласувам“, на едната страна на везната, какво виждаме? Виждаме, че страната ни хич не е в добро положение. Намира се в някакъв абсолютен застой, от който помръдване няма“. Това е мнението на доц. Катя Михайлова, преподавател по социология в УНСС, което тя изрази в предаването „12+3“ по програма „Хоризонт“ на Българското национално радио.

Според нея за предстоящите избори има много неадекватни кандидати. „Говоря за Терзиев в София. Какви са неговите послания? Абсолютно противоречиви. Освен него, и другите кандидати, които до момента са ни известни по страната, са доста проблемни кандидатури“.

Друг важен фактор, който доц. Михайлова посочи, е, че много хора казват, че няма да има за кого да гласуват. „Тези, които протестираха срещу мафията, се сродиха с мафията и сега твърдят, че една друга мафия протестира под балконите им и иска да ги свали. Нещо не е съвсем както трябва“, коментира доц. Михайлова.

За протестите на аграрния сектор преподавателката в УНСС каза, че няма друго, което да счупи „сглобката“, освен зовът на Отечеството. Според нея този Министерски съвет няма капацитет да реши нещо добро за българската земя, българите и обществото. Тя не подкрепя тезите, че тези протести са политически или вдъхновени от Владимир Путин.

Дано сглобаджиите от ПП най-накрая да са се сетили и да са разбрали, че са в коалиция не само с ГЕРБ, но и в коалиция с ДПС и в тази коалиция решаващата дума има Делян Пеевски и ДПС. Дано всички сглобаджии в страната най-накрая да разберат кой управлява тази държава. България може да посинее от боя, който в момента й бият. От друго няма да посинее“, изказа мнението си доц. Катя Михайлова. За нея ще е интересно какво ще се случи на изборите в Петрич и Троян.

В София тя иска да види „на балотаж Вили Лилков – автентичния десен кандидат, срещу кандидата на ГЕРБ. Искам да гледам това шоу“, каза още доц. Катя Михайлова.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече