Протестиращи: Постоянно пристига жандармерия, идва и водно оръдие

Имитацията на правителство ще се опита по силов начин да противодейства на борещите се за работните си места миньори и енергетици. Това споделят протестиращите, които са блокирали основните пътища в област Стара Загора, пише „Фокус“. По думите им положението към момента е критично.

„Моля ви, качвайте се на коли, велосипеди, мотори и отидете да помогнете на протестиращите наши сънародници, които са на автомагистрала „Тракия“ – на входа и изхода за Стара Загора. Постоянно пристига жандармерия откъде ли не. Носят се слухове, че се очаква да пристигне и водно оръдие, което също да се използва срещу нас протестиращите. Стига егоизъм, завист, лицемерие и живот ден за ден. Един град, един отбор, един народ!“, апелират те към своите съграждани.

„Имаме нужда от помощ, хора, идвайте! Който може на входа на Гурково, който може на магистрала „Тракия“! Имаме нужда от хора! Властта обезумя!“, се обръщат за съпричастност и помощ миньорите и енергетиците.

„Денков отказа да изтегли точката! Думите му бяха: „Днес плановете ще се приемат и ще се изпратят в Европейската комисия, иначе ще загубим 1,4 милиарда евро и после още 3 милиарда“. А, че ще загубиш България не ти ли е важно, г-н Денков?!?!?!“, питат протестиращите министър-председателя акад. Николай Денков.

„Войната наистина започна, трябва да удържим! Всички говорехте, че само това е начинът! Е, моментът настъпи, блокадите са факт! И пак си действат по техните сметки в София! Елате, после ще е късно“, заявиха те.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече