Управляващи и работодатели ще обсъдят Териториалните планове за Стара Загора

Премиерът Николай Денков ще се срещне сутринта на 4 октомври с представители на работодателските организации, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Министър-председателят ще има среща с представители на Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България. На срещата не са поканени лидери или представители на работниците или синдикатите. Така наречената „тричленка“ ще бъде представена само от две от съставните си части – управляващи и работодатели, но без участието на профсъюзи.

По време на срещата в сградата на министерския съвет ще бъдат обсъдени основните мерки, предвидени в Териториалните планове за справедлив преход и възможността за участие на големи предприятия в промяната на икономическия облик на област Стара Загора.

Във вторник премиерът Николай Денков участва в среща в сградата на Народното събрание с протестиращите енергетици и миньори. След преговорите той обяви, че е подписано споразумение.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече