БФС обеща да насрочи дата за нов конгрес

В събота следобед Българският футболен съюз излезе с официална позиция за събитията от изминалата седмица ескалирали в кървави сблъсъци в центъра на София преди, по време и след края на европейската квалификация по футбол между отборите на България и Унгария завършила 2:2.

От футболната централа дават разяснение на своята гледна точка на събитията и защо двубоят се игра без публика. Най-важното на цялото комюнике е финалното му изречение, с което се удовлетворява и желанието на мнозинството от привържениците на футбола у нас, а именно – ще бъде насрочена дата за нов конгрес на БФС.

Ето какво пишат ръководителите на футбола у нас: „През следващата седмица президентът на Българския футболен съюз (Борислав Михайлов – бел. ред.) ще свика спешно заседание на Изпълнителния комитет с цел насрочване на дата за Конгрес през следващата година.“

Остава да разберем през следващата седмица и формата на предстоящия извънреден конгрес и дали в него ще има заложена точка избиране на ново ръководство на БФС.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече