Бивш шеф на немското разузнаване: Европа се поддава на исляма, а не е готова за това

Бившият главен шеф на германската разузнавателна служба Ханс-Георг Маасен заяви в ново интервю, че Европа е изправена пред безпрецедентна криза поради масовата имиграция, че ислямът е готов да я завладее и че Германия и Австрия могат да направят много, за да спрат кризата но избират да не го правят.

Напълно различна култура се приближава към нас. Ние изобщо не сме подготвени за това, тъй като не сме способни да разрешаваме конфликтите съпроводени с насилие, както правят семейните кланове от арабските държави. Тези хора разрешават конфликтите с насилие, докато хората в Централна Европа смятат, че това може да стане само по съдебен ред“, каза Маасен в интервю за FPÖ TV .

„Европейците ще се поддадат на исляма. От една страна, защото не са в състояние дори да видят задаването на този конфликт, а от друга, защото не са в състояние да разрешават конфликти по подобен начин“, каза той, заявявайки, че „крайният резултат ще бъде постепенното унищожаване на нашите европейски култури.”

Маасен описва европейците като живеещи без визия или мисия, докато други конкуриращи се култури имат ясна представа какво представляват и какви са техните цели.

Не знаем къде искаме да отидем. Как трябва да изглеждат Германия или Австрия през 2030 г.? Ние живеем само в момента и следователно губим от други, които имат религия или идеология, които знаят къде искат да отидат. Липсва ни мисия“, продължи той. „Повечето мюсюлмани идват при нас с напълно различно съзнание за култура, религия и семейство. В светска Европа религията и семейството – ако все още са важни – са въпрос на индивида, но в тези култури това е въпрос на клана.“

Маасен добави, че европейските политици активно позволяват масова имиграция, защото според него „те искат различно население. Политическата левица следва курса на антигерманската идеология. Колкото по-разнородно е едно население, толкова по-малко способно е то да се изразява. Колкото повече политиката приема имигранти от други страни и им предоставя гражданство, толкова повече влияе върху резултатите от изборите. Защото мигрантите гласуват по различен начин от местните.

Маасен твърди по време на интервюто, че страни като Германия и Австрия разполагат с необходимите инструменти за спиране на имиграцията, но те правят съзнателен избор да не го правят.

„Германия и Австрия може да започнат да спрат идващите към границите още на следващия ден, според регламента за трети страни“, каза бившият шеф на шпионажа. „Освен това държавата може да депортира или да осигури доброволно напускане на „стотици хиляди чужденци, които не искат да се интегрират и които биха могли да извършат престъпления и да продължат да зависят от социални помощи от държавата“.

Една от основните пречки за западните правителства е, че трети нации отказаха да приемат обратно чужди граждани , но Маасен твърди, че има множество инструменти за справяне с тези непокорни нации.

„Също така трябва да е възможно да се убедят трети страни да приемат обратно собствените си граждани след заповеди за депортиране. Ако не го направят, можете да „замразите активите им“, да попречите на (техните граждани) да пътуват до Европа и други механизми. Трябва да убедите тези държави да се държат в съответствие с международното право“, каза той.

Маасен се съмнява, че германските политици планират да предприемат някакви сериозни мерки срещу нелегалната имиграция въпреки нарастващите рискове, особено от култури на насилие.

„Защо мигрантите просто не се връщат обратно на границите?“ пита Маасен. Той посочва последната „ среща на върха по въпросите на миграцията “ в Германия, където каза, че е видял „фалшива политика“, където основните въпроси, които бяха повдигнати, бяха повече пари за търсещите убежище и по-бързи процедури за убежище. Никой обаче не зададе най-важния въпрос: „Защо изобщо пускаме тези хора в Германия и Европа?“

„Защо не принудим страни като Италия и Гърция най-после да направят това, което трябва да направят според европейските договори, а именно разумна защита на границите? Защо оставяме тези хора да идват при нас, да ги храним и да харчим милиарди за тях, докато много местни жители, бедни пенсионери с 920 евро пенсия след пълен трудов стаж, трябва да събират бутилки (амбалаж)?“

Предупрежденията на Маасен може да са далновидни, тъй като Европа бързо претърпява демографска промяна. Pew Research вече отбеляза, че мюсюлманското население на Европа може да се утрои до 2050 г. до 76 милиона в изчерпателен доклад. Въпреки това, в по-дълъг период от време, PSU Research Review прогнозира мюсюлманско мнозинство до 2200 г., докато в някои страни от ЕС, като Гърция, Ирландия, Франция, Белгия и Великобритания, повече от три четвърти от населението ще бъде мюсюлманско

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!