Анастасия Гешева: Лъсна невъзможността на САЩ да продължи финансовата и оръжейна поддържа на Украйна!

Телеграм

Анастасия Гешева, анализатор

Анастасия Гешева: Лъсна невъзможността на САЩ да продължи финансовата и оръжейна поддържа на Украйна!

Отмяната на срещата на върха на НАТО в американската база в Германия Рамщайн е новина, която не намери никакво отражение в глобалистите медии по света и у нас. Когато се случва нещо, което показва провал или дискредитира западните неолиберали, не се произнасят никакви думи.

Когато се случва и най-малкото нещо, което им служи в пропагандата, ни надуват ушите, като много често лъжат и преекспонират събитията.

Рамщайн беше дипломатическата база на НАТО за информационната, психологическата и физическата война на Алианса с Русия през последните 2 години и половина. Това е първият случай на отлагане на регулярна среща и всичко потъна в мълчание и тишина.

Не зная конкретните причини, но мога да се досетя. НАТО фактически признава, че загуби войната, защото отмяна на срещата означава, че Украйна няма да получи следващите траншове оръжия, както и дългоочакваните разрешения да бие руснаците със западни ракети навътре в територията и.

Това освен признание за поражение на НАТО е и официално мълчаливо изявление на Алианса, че Володимир Зеленски вече не е желан за ръководител на Украйна. (Той е и с изтекъл отдавна президентски мандат).

Владимир Зеленски

Владимир Зеленски, украински гражданин

Това е и признание, че НАТО не може да продължи зареждането с оръжие на Украйна. Това е и знак, че вътрешните решения в НАТО не са еднородни и последователни, което още веднъж доказва, че Алиансът е загубил битката. Много е важно да се каже, че вместо среща в Рамщайн за продължаване на войната на Украйна с Русия, ще има среща на НАТО за ПРОМЯНА НА ДОКТРИНАТА НА АЛИАНСА ЗА БОРБА И ВОЙНА С РУСИЯ.

Следователно сегашната доктрина вече не работи и не постигна нищо. Още едно доказателство за поражение.

Яков Кедми, военен експерт

Яков Кедми, военен експерт

Яков Кедми каза, че НАТО планирало война с Русия след 3 години. Аз казвам, че след 3 години светът няма да има нищо общо с вида, в който е сега и казвам, че такива изказвания имат само хора, които не разбират времената, в които живеем.

Казвам, от 2022 година повтарям, че Украйна, Западът и НАТО нямат никакъв военен и стратегически шанс срещу Русия и срещу Владимир Путин. Всичките ми прогнози се изпълниха или предстои да се изпълнят. Ето двете страни.

Запад/Украйна – провал на военните задачи, тактически, стратегически, при всичкото оръжие, избиване на украинското мъжко население, криза в САЩ, в Алианса разногласия, Европа е пред фалит, еврозоната е в рецесия, Г-7 е във финансов крах, дипломатически и политически провал и разпад на ЕС.

Русия – Путин е на власт, спечели следващ мандат, руската икономика успява в режим на санкции, доминиране в световната политика, денацификация на света и Украйна, демилитаризация на Запада, укрепване и разширение на БРИКС, енергийно доминиране. Не знам как по-ясно да покажа кой загуби и кой спечели…

И накрая да не пропусна физическите загуби, които НАТО претърпя на украинска земя, вероятно хиляди натовски офицери, експерти, треньори, убити във войната срещу Русия. За които не се споменава дори дума в западните информационни потоци!!!

***
Благодарение на два урагана в САЩ лъсна невъзможността на САЩ да продължи финансовата и оръжейна поддържа на Украйна.

50 млрд долара са изчисленията за възстановяване на последиците само от единия ураган! Дори печатницата за пари на Федералния резерв не може да запълни и тази нова дупка.

Не се информира западното евроатлантическо население, че в САЩ, също като в Украйна, нямат ток милиони, нямат чиста питейна вода и елементарни мерки за възстановяване на живота. Нещо като у нас след наводнението в Карлово миналата година. Тоест, има обстоятелства, които принуждават и ще продължат да принуждават САЩ и съюзниците им да оставят Русия и останалия свят на мира. Знам, че това никак не им харесва и са готови на драстични неща. А изборите идват, времето тик-так-а.

***
Най-важната новина е изявлението на Белия дом, че САЩ са готови на преговори с Русия, Китай и КНДР за баланс в ядрените оръжия без уговорки.

Белият дом

Белият дом

Това е много важно и по друга причина. Доказва, че Джо Байдън при всичките му тъпотии и простотии не е съгласен с политиката на Дълбоката Държава към Русия и Китай. Този факт съм го обявила още преди началото на СВО, той се забелязва при някои събития, особено свързаните с опасността от ядрена война. Изглежда, че Байдън е доста последователен в тази своя позиция.Този факт доказва, че отстраняването му като кандидат за президент не е само по сенилни причини.

Другата важна новина е, че дрон камикадзе на Хизбула се взриви в столовата на израелска военна база. Това е първият случай, в който Хизбула демонстрират наличие и използване на дронове. Събитието е с огромни значение! Според ирански източници има загинали евреи.

***

Владимир Путин и Ким Чен-ун

Владимир Путин и Ким Чен-ун

Не знам кой смята, че ако вкара двете Кореи във война ще се получи нещо много хубаво за Дълоката държава и демократите в САЩ, но знам, че днес руската Дума ще ратифицира договора за стратегическо сътрудничество между Русия и КНДР, в който има клаузи за военно сътрудничество, включително военна защита от трети страни. Путин лично поиска Думата да разгледа и приеме договора днес. Дали затова украинският наркоман се притесни, че в Украйна може да се явят 100 000 северни корейци да се бият за Русия? И Северна и Южна Корея са ядрени държави, разделени от САЩ заради СССР преди почти 70 години. Някой си играе с огъня, но ще се опари!!!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!