Росен Георгиев: От поне 5 г. Джагуар Райт разказва за партитата на Пъф Диди и Джей Зи. Потресаващи неща!

Фейсбук

Певицата Джугар Райт

Росен Георгиев: От поне пет години Джагуар Райт разказва за партитата на Пъф Диди и Джей Зи. Потресаващи неща!

Вие знаете ли Джагуар Райт каква певица е… СТРАХОТНА! Ама като ви казвам страхотна, имам предвид точно това. Сравнима е с Арита Франклин, Пати Лабел, Шака Кан, Роузи Гейнс и всички останали черни певици с огромни гласове, които пеят с душа и вокалната им техника е феноменална… Вместо да има кариерата на истинска дива, Джагуар си крета с два албума отпреди 20 години и това е… Ако ги чуете, ще се хванете за главата що талант е това. Чуйте ги всъщност. Те са в стил нео-соул. Доста приятна и френдли за всички вкусове музика…

Джагуар Райт е прекратила комерсиалната си кариера, след като две десетилетия е ходила по задниците на разни рап величия като Диди и Джей Зи, нагледала се е на какво ли не, знае всичките им гадости, била е дори в някакъв момент и секс играчка в оргиите им и накрая си е казала, че по-добре да е бедна и далеч от тези изчадия, отколкото да рискува дори живота си и да им участва в мръсотиите.

Пъф Деди и Джъстин Бийбър

Пъф Диди и Джъстин Бийбър

От поне пет години насам Джагуар Райт обикаля по разни подкастове и разказва за въпросните мръсотии и за хората, замесени в тях… Тя първа разказа за прословутите партита на Диди и какво точно се случва на тях. Никой не й повярва и всички я мислеха за луда и параноидна кукувица, която просто им е набрала, задето няма кариера вече… Обаче какво стана сега… Всичко за Диди се оказа точно така, както тя го беше разказвала преди години… При което всички се сетиха „Ееееей, тая параноидна хухавела се оказа права, бе… я да върнем лентата и да чуем още какво и за кого е говорила“

Нещата, които е говорила, са наистина потресаващи.

– Диди не е най-големия извратеняк… Двама са. По равно си делят приза. Другия е Джей Зи. Правил е точно същите неща като Диди, че дори и малко отгоре… Бионсето е знаело ВСИЧКО. И тя е в кюпа най-малкото като свидетелка и укриваща престъпления, дори и да не е съвсем съучастничка.

Пъф Диди

Пъф Диди

– Диди е действал с покровителството на Клайв Дейвис – топ продуцент и шеф на Ариста Рекърдс. Диди всъщност е креатура на Дейвис (Тук вече лично мен много ме боли, защото Клайв Дейвис е човекът, който цял живот се грижеше за кариерата на Уитни Хюстън). Като покровител на Диди и участник в гадостите му се оказва и самия Куинси Джоунс (отново болка).

– Всяка певица в лейбъла на Диди е била всъщност и проститутка. Не са смеели нито да се откажат, нито да споделят нещо от страх за животите си. Джагуар е виждала торби с трупове, които били изнасяни от хотелски стаи и разпращани нанякъде.

– Момчетата мечтаещи за кариера и договор за звукозапис са били превръщани в мъжки проститутки… Джагуар приведе като пример историята на друг един изключителен вокалист, Тевин Кембъл, който още като дете беше протеже на Куинси Джоунс и Принс. След два-три албума кариерата му рязко спря и в един момент се оказа, че е стигнал до положение да проституира на Холивуд булевард…

Ако откажеш да проституираш, завършваш в чувал.

Джей Зи и Бионсе

Джей Зи и Бионсе

– Джей Зи е имал метреса по времето на брака си с Бионсе. Метресата му е забременняла и случайно е починала от пневмония… Имало било някаква отрова, която при аутопсия давала всички следи от пневмония… Бионсето и това е знаела.

– Две бивши певици от компанията на Диди са писали книги за нещата, които са се случвали там през последните десетилетия. И двете са умрели при странни обстоятелства… Al B. Sure – популярен и също много обичан изпълнител имал намерение също да опише някои неща, при което внезапно се разболява от някаква болест и изпада в кома… След комата вече не иска да пише нищо, защото човека все пак има семейство за гледане, явно е разбрал предупреждението.

– Знаели са и са били замесени в гадостите, а и вероятно в убийствата звезди като Дженифър Лопес, Опра Уинфри, Ъшър, 50 Сент, Мери Джей Блайдж, Джил Скот и за мое огромно съжаление, май и Boyz II Men или поне някаква част от тях… Боли ме много… Много от тези хора обожавам като вокалисти и музиканти.

– Сега вече придоби смисъл и онази случка, която всички смятахме за градска легенда. Става въпрос за онзи странен пост в социалните мрежи на певицата Сиа, дето от първите букви на всяка дума в него се образуваше изречението „Бионсе ме отвлече в мазето си“… Сиа никога след това не е продумала за това, понеже й е мил животът, но май ще се окаже истина, че Бионсе и Джей Зи са я затворили в нещо като мазе и са я държали там докато не напише няколко песни за Бионсе… Аз мисля, че Сиа трябва да бъде задължително привикана да даде показания за тая случка, когато дойде време за съд.

Изобщо какво да ви кажа… Смятал съм, че черните само пеят и се радват на невероятните си дарби, а то се оказва, че са живели в абсолютния ад… И това нещо благодарение на лошите момчета от гетото и тяхното мощно навлизане в музикалната индустрия… През 80-те не беше така… ама тогава нямаше рап… Ето че e имало защо да ненавиждам и да се гнуся от тази музика и от цялата хип-хоп култура както в щатите, така и навсякъде по света.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Виктория Никифорова: Поредният педофилски скандал взриви Америка

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!