Анастасия Гешева: В навечерието на американските избори светът полудя окончателно?

Телеграм и Фейсбук

Анастасия Гешева

Анастасия Гешева: В навечерието на американските избори светът полудя окончателно?

Геополитическият анализатор Анастасия Гешева публикува няколко поста в своя канал в Телеграм и профила си във Фейсбук по най-важните и горещи проблеми в света. КритичноБГ ги публикува без съкращения:

Владимир Путин, президент на Русия

Владимир Путин, президент на Русия

Израел продължава да напада Ливан, но не Иран. Вчерашната среща между Путин и Масуд Пазешкинян мина много гладко в дипломатически смисъл. Никаква информация извън официалната не е разпространена. Тя е, че Иран и Русия са партньори в икономиката и в сигурността. Предстои подписване на договор за стратегическо партньорство, какъвто Русия има с Китай.

Фактически Путин преди срещата си с Пазешкинян разказа какво става – Новият световен ред е неотменим!

***

Вчера се състоя и среща на финансовите министри и директорите на ЦБ на страните членки на БРИКС. Документите по новата финансова световна инфраструктура са подготвени. Предстои да видим този нов момент как ще протече в Казан. Срещата на БРИКС започва на 23 октомври.

***

В навечерието на американските избори светът полудя окончателно и все още има да се явяват идиотщини. Много харесах една фраза на Александър Дугин и ще я споделя и ще я използвам, защото това е положението ни сега и в близкото бъдеще. ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО. Ето това е!

Паднаха и последните маски, паравани, воали, с които се прикриваше този тъмен и до 2020 година таен паралелен организъм.

Глобална власт, симулирано изображение

Глобална власт, симулирано изображение

Дори да искат, тъмните вече не могат да запазят тъмнината около себе си. Толкова много светлина проникна със събитията от 2020 година насам, че е невъзможно вече да се поддържат тайните, които наричаха конспирации. В този смисъл, в момента преди изборите започват много ясно да си личат намеренията и действията на този доскоро скрит елит, който се представяше за добър, а всъщност е истинския злодей в цялата работа.

Плановете му лъсват почти веднага. Намеренията са разгадават от умните хора веднага. Действията му са двулични и познаваеми вече. Никакъв шанс за връщане на нещата в буквално досегашното положение. 2024 година е първата, в която Дълбоката Държава се видя с просто око.

***

Като падне Киев в какви цветове ще греят телевизиите ни, в червено сини може би?

Или психично болните атлантици ще живеят като в „Ъндърграунд“ и ще си мислят, че още продължава Украйна да печели войната и скоро Москва ще падне, а грозното джудже ще го съдят в Хага?

***

Не разбирам радостта по Орбан, че оспорва политиката на ЕС, след като подкрепя Израел за войната му срещу децата на Палестина и Ливан. Орбан винаги е бил с единия крак здраво стъпил в глобализма на Шваб, в случая на Ватикана.

***
Онзи ден писах и това, какъв християнин е Тръмп, след като се моли с кипа на главата по модел на Стария завет?
Все едно да си завършил висше и да сричаш с децата в детската градина.
Това са абсурди!

ОЩЕ АНАЛИЗИ:

Еманюел Тод: Поражението на САЩ в конфликта в Украйна ще доведе до разпадане на НАТО

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!