Владимир Маслов: Първата „джендър“ клиника в САЩ за деца бе открита през 2007 г. Днес са над 270!

Дете на ЛГБТ протест

Владимир Маслов: Първата „джендър“ клиника в САЩ за деца бе открита през 2007 г. Днес са над 270!

В САЩ се водят трансджендър войни, в които участват агресивната трансджендър мафия (антинаталисти, либерали, демократи), довеждат децата и възрастните до стерилност, и отбранителните здрави сили (консерватори, републиканци), които преди всичко се опитват да спасят децата си от въвличане в трансджендър капана, който често завършва със самоубийство. На този етап отбранителната страна е постигнала много успехи, на първо място това са забраните за непълнолетни лица на така наречените „медицински грижи за потвърждаване на пола“ – опасни за здравето и живота блокери и хормони за пубертета, отстраняване на здрави репродуктивни и полови органи.

Първата американска „джендър клиника“ за деца се появява в Бостън още през 2007 г., след това започва бум на създаването на нови такива клиники. През 2020 г. са вече 50, през 2022 г. са общо 100, а днес са поне 271, но вече не всички са активни, тъй като наскоро щатите започнаха да забраняват медицинските интервенции върху непълнолетни.

През април 2021 г. американският щат Арканзас стана първият щат, който забрани химическото лечение на транссексуални и операциите имащи за цел кастрация, отстраняване на гърди и матка при деца.

Протест на ЛГБТ активисти пред Белия дом

Протест на ЛГБТ активисти пред Белия дом

Аризона и Алабама се присъединиха година по-късно към забраната. От януари 2023 г. броят на тези щати се е увеличил драстично и вече достига 26 (забрана или ограничение). Трансджендър мафията оспорва по съдебен път ограниченията в 17 щата, какво ще решат съдилищата не е известно, а в Монтана законът е „временно блокиран“.

Неотдавна се появи база данни на трансджендър медицинските центрове в САЩ, тя съдържа информация за 225 организации, но този списък не може да се счита за изчерпателен, очевидно те са над 300.

Те не водят отделна статистика за детските клиники в щатите със и без забрана за преход, така че трябва сами да направите изчисленията.

И така, в окръг Колумбия има поне 57 детски клиники, в които непълнолетни с диагноза транссексуализъм  се лекуват по химически път, кастрират и и отстроняват органи (матка, пенис), най-много в Калифорния – 10, Флорида – 6 и Охайо – 5. В щатите със забрани има само 26 детски клиники, като Тексас е начело със 7.

Авторите на проучване, публикувано през юли 2023 г., обаче откриват много повече – 271 детски „джендър клиники“, от които 201 все още функционират, а 70 са неактивни поради забрана в даден щат (по това време в 20 щата).

Детска книжка в САЩ на ЛГБТ тематика

Детска книжка в САЩ на ЛГБТ тематика

Отбранителните сили налагат необходимите законови ограничения, включително забрана на пропагандата в училищата, където от библиотеките е премахната содомитската, транссексуалната и порнографската литература – около 400 книги. От друга страна, транссексуалната мафия прокарва свои наредби, които лишават родителите от правото на образование и здравни грижи за собствените им деца.

В много щати от учителите се изисква да крият от родителите, че децата им са транссексуални. От есента на 2023 г. 1040 училищни района в 37 щата не позволяват на персонала да казва на родителите за „половата идентичност“ на ученика без тяхното разрешение.

Знамето на ЛГБТ

Знамето на ЛГБТ

Двадесет и три щата и окръг Колумбия са забранили напълно конверсионната терапия за непълнолетни. Това означава, че ако едно дете е хомосексуално или транссексуално, не можете да потърсите медицинско мнение от специалист, включително не можете да провеждате родителски разговори за промяна на „сексуалната ориентация или половата идентичност“. Ако го направите има възможност детето ви да бъде отнето за нарушения. ЛГБТ фашизъм?

ОЩЕ ЗА ПЛАНОВЕТЕ на консерваторите в САЩ да забранят ЛГБТ пропагандата можете да прочетете в следващия материал:

„Проект 2025“ цели сваляне на Дълбоката държава в САЩ. Изличава и ЛГБТ политиката!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!