Робъртс: Демократите възнамеряват да откраднат изборите в САЩ. Вече не се крият!

Д-р Пол Крейг Робъртс, американски журналист

Пол Крейг Робъртс: Демократите възнамеряват да откраднат изборите в САЩ

„Идеята, че през ноември ще имаме свободни избори, е фантазия. Демократите възнамеряват да откраднат изборите. Те открито го направиха напълно очевидно.

Демократите направиха невъзможно провеждането на валидни избори в Съединените щати. Илон Мъск е прав, като казва, че ако изборите бъдат откраднати от Тръмп, никога повече няма да има избори. Дневният ред на Демократическата партия е еднопартийно управление.

Камала Харис

Камала Харис

Ако демократите не възнамеряват да откраднат изборите, защо Калифорния обяви за престъпление изискването за самоличност за гласуване? Защо Върховният съд на Уисконсин отмени забраната за поставяне на урни за гласуване? Защо някои сини щати постановиха бюлетините да се броят, независимо, че е констатирана нередност в попълването им?

Това, което направиха демократите в щатите, е да легализират измамите с гласуване. Някои сини щати се опитаха да направят незаконно оспорването на преброяването на гласовете, въпрос, който ще трябва да бъде решен от Върховния съд на САЩ.“

Пол Крейг Робъртс публикува и редица новини с линкове към тях, от които става ясно схемата по която демократите се опитват да откраднат изборната победа на Доналд Тръмп и Републиканската партия:

Аризона незаконно задържа списъка с 218 000+ регистрирани избиратели, които не са предоставили доказателство за гражданство, както се изисква от закона.

В зашеметяващо развитие бюлетини за гласуване се изпращат на „неактивни“ избиратели в Уисконсин за президентските избори

Дублирани избирателни списъци в Северна Каролина

Подкрепяни от Сорос НПО организации използват вълните от нови имигранти, за да „повлияят“ на изборите.

Common Sense Elections идентифицира по над 500 000 неправомерни адреса в Мичиган, Джорджия и Уисконсин и над 1,4 милиона в Пенсилвания.

Хора, които не са граждани на САЩ, добавени в избирателните списъци на щатите, дори след като са признали липсата на американско гражданство.

КритичноБГ припомня, че на 30 септември американският милиардер Илон Мъск насочва вниманието на своите сънародници към опасността, която дебне САЩ от кумулативното легализиране на нелегалните имигранти влезли в САЩ.

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп, бивш президент на Съединените щати

Както той сам споменава стотици хиляди легализации на прииждащите мигранти от Байдън/Харис ще направят следващите избори просто… ненужни. По думите му, американската администрация вече е измислила механизъм по който да направи така, че Демократическата партия да остане на власт занапред вечно. Мъск е категоричен, че това ще убие демокрацията в страната. 

Мъск, който публикува обичайно много кратки постове в своята мрежа Х, бишата Туитър или репоства други коментари с упомената своя гледна точка този път пусна обширна публикация по темата.

Ето какво написа той:

„Много малко американци осъзнават, че ако Тръмп НЕ бъде избран, това ще бъдат последните избори. Той далеч не е заплаха за демокрацията, а единственият начин тя да бъде спасена!

Нека обясня: ако дори 1 от 20 нелегални граждани стане (американски) гражданин всяка година, нещо, което демократите ускоряват възможно най-бързо, това ще означава около 2 милиона нови законни гласоподаватели за 4 години.

Илон Мъск

Илон Мъск

Разликата в гласовете в решаващите щати често е по-малка от 20 хиляди гласа. Това означава, че ако „Демократическата“ партия успее, няма да има повече колебаещи се щати!! Нещо повече, администрацията на Байдън/Харис изпраща „кандидати за убежище“, които получават бързо гражданство, директно в колебаещи се щати като Пенсилвания, Охайо, Уисконсин и Аризона. Това е сигурен начин да се спечелят всички избори.

Тогава Америка се превръща в еднопартийна държава и демокрацията свършва. Единствените „избори“ ще бъдат предварителните избори на Демократическата партия. Това вече се случи в Калифорния преди много години, след амнистията от 1986 г.

Единственото нещо, което задържа Калифорния от крайния социализъм и задушаващите правителствени политики, е, че хората могат да напуснат Калифорния и все пак да останат в Америка. Когато цялата страна бъде контролирана от една партия, няма да има спасение.

Навсякъде в Америка ще бъде като кошмара, който представлява центърът на Сан Франциско“, завършва своята публикация Мъск.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!