Анастасия Гешева: Поведението на Зеленски в САЩ е повече от скандално!

Telegram и Facebook

Анастасия Гешева коментира най-наболелите проблеми и скандали в световен мащаб. КритичноБГ публикува без съкращения постовете ѝ в Telegram и Facebook.

Че светът се намира във фаза на хаос и разпадане на здравомислието, не е вече никаква новина, нито изненада. Докато Израел започна етническо прочистване на още една държава и никой не реагира, в САЩ започна среща за бъдещето в рамките на ООН. И се четат едни пълни с празни думи слова, буквално докато някои народи биват унищожавани и имам предвид и Украйна.

Докато украинците биват смилани нарочно, за да се поддържа илюзията, че Западът е силен и добър, Зеленски го награждават в САЩ за… ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!?!

Владимир Зеленски

Значи колкото повече хора убиваш, разчленяваш, унищожаваш, толкова си по добър в развиването на човечеството. Трябват ли още доказателства за характера на тези сили, които управляват Запада и чрез Запада се стремят да завладеят целия свят? Сили, които развиват човечеството като го избиват? Демоничното изобщо не се крие вече, то е на трибуните на световните форуми и никой не реагира. Не зная как Близкия Изток ще остави втора държава на зловещото управление на Нетаняху.

Чакам да видя Иран и Турция така ли ще продължават да гледат. Защо западните сили продължават да парализират световните лидери е вече въпрос, от чийто отговор зависи непосредствените условия за оцеляване. В същото време под повърхността си вървят всички процеси по демонтиране на този Запад.

***

Поведението на Зеленски в САЩ е повече от скандално! Той говори неща за американската политика, които ако излязат от устата на Путин, ще умрем от пропагандата как Русия унищожава света като се меси в американските избори.

Не зная, да се надявам ли на комисия Мюлер в САЩ, която да разследва украинска следа в идващите американски избори? Припомням, че 2 години тази комисия разследваше Тръмп преди 8 години, че е станал президент с помощта на Русия.

Като се види какво говори Зеленски в щатите сега, вчера, то е абсолютно назидателно, ултимативно директно намесване във вътрешните работи на САЩ. Правила вече няма, ред няма! И въпреки това си действат истинските правила и те поставят всеки и всичко на мястото му.

***

Много ми е интересно дали Западът наистина ще се окаже толкова глупав, че да си позволи да допусне да опита дали Русия ще отговори на удари по нейната територия. Нивото на политическия разум е ударило историческо безпрецедентно дъно. Аз не помня никога в историята такава масова самоубийствена глупост да управлява Европа. Никога не е било!

***

„Никога не сме одобрявали руската агресия в Украйна. Готови сме да седнем на преговори с американците и англичаните.“ Масуд Пазешкинян, президент на Иран пред ООН.
Това е демонстрация на пътя, който извървя и сега върви Иран.

Ликвидирането на Раиси, да, знам, че хеликоптерът му се разбил поради лошо време, и избирането на азер, който е верен на Запада.

***

Пактът на бъдещето – Документ, създаден от Антонио Гутиереш и приет без гласуване на сесията на ООН вчера, представлява в пълна степен идеологията на Световния икономически форум на Клаус Шваб за бъдещето. 72 страници, в които намирам всички вредни, нехуманни, трансхуманни неща, които глобалният елит иска от десетилетия да наложи над човечеството.

Документът разбира се има бутафорен характер, но все пак представлява огледало, в което виждаме какво ни чака, ако Русия, Путин, не успее да постигне преобръщане на световния дневен ред. Тук чувам веднага гласовете как в Русия се изпълнява същия този клаусшвабски ред и питам, ако е така, защо се води война? Ако беше вярно, Русия щеше да е на парчета.

Пактът за бъдещето е опасната страна на идващото, в която присъства целия арсенал програми за подчинение на човека на корпорациите, изкуствения интелект и демонските сили.
Разбира се, че всички го приветстват!

ООН

Но руският заместник външен министър, който го посети, Русия демонстрира отношението си към ООН и структурните му качества като изпрати там втори ешалон дипломат, каза много съществени неща, на които отново никой не обръща внимание. Че Русия не е съгласна с Пакта, защото в него са нарушени почти всички принципи на създаването на ООН като антинацистка организация, която да гарантира неповторението на Втората световна война. Русия изтъкна, че по никакъв начин не са защитени човешките ценности от идващата обща цифрова унификация и намерението тя да бъде наддържавна. Русия каза, че Пактът отказва правото за НЕНАМЕСА във вътрешните дела на държавите и изключва правото на държавите да водят самостоятелна политика.

Това, ако случайно някой анализатор продължава да твърди, че и Русия на Путин е в кюпа.
ООН и лично Гутиереш за пореден път демонстрира пълната си зависимост от доскоро тайния елит около Шваб, Сорос и Бил Гейтс.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!