Евгени Минчев: Искам да виждам в България повече сватбени шествия, отколкото гей паради

Евгени Минчев- кандидат за народен представител от БСП, Пи ар и благотворител: „Искам да виждам по улиците на България повече сватбени шествия, отколкото гей паради…“

ПО ДЕЛАТА МИ ЩЕ МЕ ПОЗНАЕТЕ.

Очевидно номинацията на лорд Евгени Минчев за народен представител е една от големите новини на седмицата. Самият Пи ар и благотворител е изненадан от огромния медиен интерес, проявен от централните телевизии в почивните дни.

Евгени е в листите на БСП – Обединена левица и е предложен от Столичната централа на столетницата. Изглежда политическият интерес към него е на база широката му политическа подкрепа в последните месеци за падане на закона за ЛГБТ пропагандата в училище, както и за други казуси, изникнали на дневен ред.

Говори се за „дългата ръка, посочила Минчев за тази номинация“, но никой не цитира име или личност, с които тази дълга ръка да бъде разпозната.

Знае се, че лорд Евгени Минчев е личен познат на бившият министър на отбраната на Великобритания д-р Лиъм Фокс, с когото са се срещали нееднократно. Най – влиятелният лорд в британския парламент лорд Астор, също отваря вратите на кабинета си за Евгени а доскорошният главнокомандващ военноморския флот на Великобритания дори е почетен патрон и гост на организирания от Евгени Британско Български Бизнес Бал в Лондон.

(На снимката по-горе с доскорошният министър на Отбраната на Англия д-р Лиъм Фокс. Евгени е военен възпитаник, което пояснява високите му контакти с военни в Лондон.)

Онзи ден Евгени се забавлява с френския посланик на улично парти пред френската резиденция, преди половин година с японския а по средата на всичко това се среща с посланика на Русия Митрофанова в резиденцията и. Подобни дипломатически совалки могат да доведат до количество предположения, но запитан за истината, КОЙ го е номинирал, Евгени запазва пълно мълчание.

Изниква въпросът защо Възраждане не поканиха известният Пи ар и благотворител, след толкова общи неща и срещи, които имаха? Някой казват, че разковничето било в не много известният факт, че лорд Минчев и шефът на столичните социалисти Иван Таков са освен съседи, но и добри познати.

Важно е да се отбележи, че Евгени е приятел и с бащата на Иван Таков – Янчо Таков и така завесата постепенно се открехва.

Но истината е, че много леви хора, които членуват в софийската БСП са предложили Минчев като кандидат за депутат от гражданската квота, заради ясната му позиция срещу гей пропагандата в училищата и редица благотворителни дейности, с които се занимава, а левите хора, като социално ангажирани, забелязват това.

(На снимката по-горе с дългогодишния главнокомандващ на военноморските сили на Великобритания адмирал-лорд Уест и съпругата му на Британско Българския Бизнес Бал в Лондон)

Че Евгени Минчев ще бъде полезен с контактите си сред британския политически и военен елит за повдигане имиджа на България е повече от ясно. А част от платформата му е, че иска да вижда по улиците на България повече сватбени шествия, отколкото гей паради. И допълва, наистина смело – По делата ми ще ме познаете.

Евгени Минчев

КритичноБГ припомня, че Евгени Минчев бе един от първите, които се противопоставиха на джендър пропагандата в образованието у нас. Публикува редица постове в своя профил във Фейсбук, участва в комисии в Народното събрание, даде интервюта по темата. Това очевидно му навлече и неприятности – атаки от различни кръгове. В някои от постовете си, Минчев се обърна към хората с гей ориентация и им обясни, че са инструмент в задкулисни игри. КритичноБГ го потърси за интервю на 17.08, в което да обясни мотивите за своята позиция. Тогава той каза: 

„Много ми е мъчно, че хората отказват да разберат, че това не е образователно а индоктриниращо действие и поведение от страна на инициаторите. Законово е обобщено, че до пълнолетие, родителите отговарят за възпитанието и отглеждането на децата.

Което може би означава, че целта е било да се катурне родителското влияние и да се предостави в ръцете на личности и институции, които е възможно да имат определени ползи от това.

Аз не съм против пропагандата, но ако има такава, тя трябва да мине през родителя, да се извиси в мащабите, да кажем, на една педагогическа стая, на психологически институт, който не да набира пациентите си от училище, но да ги очаква и приеме, ако те сами го потърсят.

Освен това звучи подозрително да се подхожда така към евентуалните бъдещи гей подрастващи, защото е съмнителна „диагностиката“ и е подозрителен резултатът. Като се отдръпна по-далеч от този казус, всичко ми изглежда като набиране на бройки, оползотворяване на някакви средства и пази Бог- създаване на нова потребителска маса, на базата на сексуални предписания или предпочитания.

Цялото интервю можете да си припомните ТУК:

Евгени Минчев: Странно, е че ме посочиха за сив кардинал на този закон. Като човек който няма свои деца, всички деца в нужда са и мои

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!