Анастасия Гешева: Урсулите на ЕС са толкова големи клоуни, че вече е плашещо. Паразити управляват този съюз

Телеграм

Анастасия Гешева коментира в своя канал в Телеграм горещите теми от последните часове. Тя е категорична, че в момента сме свидетели на „своеобразна каша“ в международните отношения. По думите ѝ Владимир Зеленски, който се кани да ходи през следващите часове във Вашингтон ще моли за пари и за правото да атакува Русия с далекобойни ракети.  През това време, никой не отдава значение на реалните жертви дадени от украинските войници. Те са се превърнали просто в статистика, изразена в числа и нищо повече.

Гешева дава оценка и на ръководството на Европейския съюз и това на всички държави-членки на Съюза. Според нея то е съставено от „паразити“. В още един кратък коментар тя обръща внивание, че очакванията след киберудара по Ливан, че Хизбула ще бъде парализирана са били неоснователни на фона на днешната атака по Израел в ранните часове за което писа КритичноБГ. Публикуваме коментарите на Анастасия Гешева без съкращения: 

В международните отношение настъпи своеобразна каша. Днес или утре Зеленски ще отиде до САЩ, където ще бъде и Главчев впрочем, ще се моли за пари и за разрешение да стреля по Русия. Хареса му да се прави, че се бие с Русия, още малко да бъде герой. Никой не се интересува от цифрите загинали украинци по принцип и сега след така нареченото нахлуване в Курската руска област.

Никой не се интересува и от броя загинали палестинци и ливанци. Притеснителна е безсъзнателната реакция на човечеството, което гледа военни действия по телевизорите и ги възприема като филми, не като реалност.

Мария Захарова

От друга страна е ясно, че всяко силно противодействие на Запада ще доведе бързо до световна война с необратими последици.

Качих тук изказването на Мария Захарова по разните там планове за мир на Зеленски. Ключовите точки са, че той е нелегитимен, властта в Украйна е нелегитимна и със статут на терористична организация за Русия. Че условията на Русия по казуса Украйна не са променени от поставените от Путин преди 3 месеца. Все още не се разминала опасността САЩ и Англия да разрешат удари по Русия.

***
Всички, които участват в удари по Русия ще бъдат съдени в бъдеще на съд. Урсулите на ЕС са толкова големи клоуни, че вече е плашещо.

Урсула отиде в Киев и отвори голямата торба с лъжите – как ще дава Европа 65 милиарда на Украйна, как ще я приемат в съюза. Откъде ще вземат тези пари? Печатница ли ще отворят? Паразити управляват този съюз и всичките държави членки без никакво изключение. Гледайте какво е у нас и разбирайте какво е навсякъде.

***
Ливан отвръща на Израел. Понеже много се подиграват, че не могат да отвръщат, трябва само да умират арабите, да кажа, че отвръща и то сериозно с ракетни удари в Северната част на Израел. Сирия приведе в бойна готовност армията си за защита и помощ на Ливан.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Гешева за ужаса от взривените пейджъри и радиостанции в Ливан и какво го чака Израел

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!