Анастасия Гешева за ужаса с взривените пейджъри: Същата схема като при атентатите на 11 септември!

Телеграм

В няколко последователни поста, Анастасия Гешева коментира в своя профил в Телеграм взривените хиляди пейджъри в Ливан. КритичноБГ ги публикува без съкращения:

Както става ясно, действали са по същата схема, по която направиха 11 септември. Всички евреи, работещи в Световния търговски център са били предупредени да не отиват на работа този ден.

Сега по същия начин ползватели на пейджърите в САЩ са били предупредени.

Жалка история, жалки нещастници, терористи, подмолни същества, крият се зад стени, вместо да излязат да се бият открито.
Но и арабските сили трябва да се еманципират в сферата на сигурността!

В ера на технологичен бум и появяването на невъзможни за живота ни досега неща трябва и бързо развитие на интелекта и сигурността, иначе държавите, организациите ще се окажат като сламка пред океанска вълна.

***

Въпросът е как са успели да прихванат поръчката на пейджърите. Значи фирмите, доставчици на Хизбула, са сътрудничели на службите. Това е много сериозен прецедент.

Технологичните устройства на всеки, който не се харесва на глобалистите и властите в съответна държава, може да бъде наранен или унищожен чрез устройствата му.

***
Пак повтарям, важният въпрос е как компанията, производител и/или доставчик на пейджърите на Хизбула е била накарана да даде поръчката в ръцете на Мосад и къде е станало това, в завода или при транспортирането на поръчката, през израелска територия ли е минала пратката или е обработена в друга държава?

Как Хизбула проверява сигурността си? Някой ги е излъгал жестоко!

И чета Яков Кедми (евреин, подкрепящ Израел срещу Хамас и етническото прочистване на Газа) разкривал как се взривили пейджърите. И как моля ви се се взривили пейджърите? Ами имало в батериите им ВЗРИВНО ВЕЩЕСТВО!!! Стига бе!?! Не е за вярване, аз мислех, че туткал е имало! Малоумщина!

***

Пейджърите са произведени в европейска компания на тайландската марка. Засега не зная дали в Европа. Много е важно в коя държава! И много е важно кой, как ги е транспортирал и посредничил до джобовете на ливанците. Случаят е много сериозен!

Те така могат всичките да ни засегнат!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Расмусен: Израел се надява на отговор от Хизбула за взривените пейджъри, за да въвлече САЩ във война

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!