Чей Боуз пусна клип с валящи се наркомани по улиците в САЩ: Да погледнат собствените си проблеми. ВИДЕО

Чей Боуз

Ирландският журналист Чей Боуз публикува в своя профил в Х, бившата социална мрежа Туитър, шокиращ клип, в който може да се видят смущаващи кадри от улиците на САЩ на хора, които са в неадекватно състояние. За това, че видеото е със сцени от Америка намеква самият ирландец.

Може да се предположи, че попадналите в кадрите са или под въздействието на алкохол, или на наркотици. Много от тях лежат в безпомощно състояние направо по тротоарите и никой не обръща внимание на това все едно е обичайно явление. На един от кадрите на улицата лежи чернокож мъж, а до него са разпилени спринцовки.

Освен онези, които са в абсолютно неадекватно състояние са включени и кадри на ширеща се проституция с млади момичета, които се разхождат дори през деня сред автомобилите, спрели на светофарите. Много от „жриците на любовта“ са меко казано в оскъдно облекло.

Прави също и впечатление тоталната мръсотия и мизерия по улиците.

Чей Боуз е категоричен в текста на видеото, че Съединените щати трябва да вземат мерки и да започнат мащабен проект, който да цели спасяването на милиони американски деца от бедност, глад и в опасност от насилие.

За тази цел, според него, САЩ трябва да насочат „богатството и мощта си“ навътре към собствените си проблеми. Ето какво написа Чей Боуз:

„САЩ трябва да насочат огромното си богатство и мощ към себе си.
Те трябва да започнат мащабен проект за спасяване на милиони деца в бедност от глад и насилие. Трябва да се даде приоритет на живота на американците и на тяхното бъдеще. Ако не го направи, как ще изглежда това бъдеще?“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!