Медведев пита: Нает ли е провалилия се атентатор срещу Тръмп от „режима в Киев“?

Синът на Рут: Всеки нормален човек мрази Тръмп!

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев публикува в своя профил в Х, бившата социална мрежа Туитър, пост, в който не изключва възможността стрелецът, който не успя да извърши атентат срещу Тръмп снощи Райън Уесли Рут да е бил нает от властта в Украйна.

По същество постът на Медведев, който е известен, че не спестява неудобни коментари срещу Запада, налива масло допълнително в световния скандал.

Зам.-председателят на руския съвет за сигурност пита, как, ако това се окаже вярно, би се случило, ако това е така, имайки предвид реакция от официалната власт във Вашингтон. Ето и какво написа Дмитрий Медведев:

„Чудя се какво ще се случи, ако се окаже, че провалилият се нов стрелец Рут по Тръмп, който е набирал наемници за украинската армия, сам е бил нает от неонацисткия режим в Киев за този опит за убийство?“

Райън Уесли Рут

КритичноБГ припомня, че в момента американските медии обилно информират, че Райън Уесли Рут е бил изключително голям привърженик на Украйна, почитател на Демократическата партия, за която е правил дарения и е участвал във видеоклип в подкрепа на националистическия батальон със зловеща слава „Азов“.

 

Освен това е организирал наемници, които да се включат в конфликта на страната на Украйна. Подобно нещо е изключено да се случи без участието или покровителството на службите в САЩ.!

Това е вторият случай на опит за покушение срещу Доналд Тръмп. Преди два месеца той беше одраскан по ухото от куршум изстрелян от Томас Матю Крукс.

Абсолютно всички военни специалисти тогава заявиха след инцидента, че вероятността при която кандидатът за президент е избегнал смъртта е направо нищожна. Причината:

Миг преди куршумът да разкъса ухото му в горната част той завърта леко главата си на трибуната на митинга наляво, което го спасява като по чудо да не се забие в областта на слепоочието му. В този случай, попадението щеше да фатално на 100%.

И Томас Матю Крукс и Райън Уесли Рут са фанатични почитатели на Демократическата партия и очевидно повлияни от тяхната наситена с изключителна омраза реторика срещу Доналд Тръмп и възгледите му, както и срещу и всеки, който не споделя политическата  линия на демократите.

Междувременно, синът на Рут даде мнение пред Daily Mail, в което без всякакви задръжки и напълно откровено сподели, че баща му мрази Тръмп и допълва: „като всеки разумен човек. И аз не харесвам Тръмп.“

В този смисъл пропитата с изключителна омраза реч срещу всички, които не споделят възгледите на демократите вече е станала войнстваща идеология, а поддръжниците ѝ хващат оръжие, за да ликвидират своите „противници“.

Веднага след като бе разкрит опита на новия стрелец срещу Тръмп и гръмнаха новините за скандала,  настоящият президент на САЩ Джо Байдън и кандидатът за държавен глава на демократите в лицето на Камала Харис се обявиха, че са против политическото насилие, но на фона на предишните им изказвания в продължение на години, наситени с неприкрита омраза срещу Тръмп, това надали ще бъде споделено от онези, пропили се с ненавист срещу опонентите им.

Междувременно кандидатът за държавен глава от страна на Републиканската партия Доналд Тръмп публикува в своя профил в Х благодарност която отнесе към всички, които са изразили загриженост за състоянието му и са му отправили добри пожелания.

Там той благодари и на Сикрет сървис за това, че са предотвратили най-лошото, както и на шерифа Рик Брадшоу, че са успели да се справят  да запазят неговата безопасност.

В кая на своя пост, Доналд Тръмп пише, че „работата е била изключителна от страна на правоприлагащите органи,  а също и, че се гордее, че е американец.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!