Анастасия Гешева: Американската представа за идеологиите на земята са плитки като залива на Равда

Телеграм

Анастасия Гешева

На шега, на майтап, но думите на Путин за Камала Харис и нейното предпочитание са чиста проба политика от най-висш пилотаж, какъвто аз друг човек освен Путин не зная да може да проявява на тази планета. Продължават сеизмичните последствия за цялата американска държавна система от тях. Появяват се все повече политически анализи, че Камала Харис е комунист, което е такава кръгла глупост, че просто онемявам.

Но не се учудвам, защото американската представа за идеологиите на земята са плитки като залива на Равда и през годините съм се убедила, че САЩ са убежище преди всичко на най-големите глупости, които човек може да си представи, отколкото на истинска икономическа или политическа мисъл.

Американците развратиха всичко, включително комунизма. Ако някой там по върховете е чел Маркс, това важи най-вече за Тръмп, аз съм трамвай! На тях си, на гламавите англичани и европейци могат да дрънкат колкото искат, че демократите са леви и комунисти. Но не на мен тия!

Извън тези глупости с комунизма на кандидатката на Демократическата партия, съвсем сериозно думите на Путин оказват толкова силно влияние върху случващото се в САЩ, че чак е зловещо колко дълбоко са потънали щатите.

Между другото реакции идват само от лагера на републиканците, демократите сякаш наистина изпаднаха в ступор след изказването във Владивосток и не смеят да мръднат, за да не ги обвини някой за руски агенти.

Ако Тръмп не яхне тази вълна, ако не поеме паса на Путин, значи е огромен глупак.

А цялата ситуация е всъщност безжалостно смешна за целия Колективен Запад. Който зависи от Русия във всяко отношение, включително от думите на Владимир Путин.

***
Тръмп обяви, че ще свали санкциите срещу Русия. Това е може би първият глас в САЩ, който официално признава, че санкционната политика на САЩ е тотално провалена и в момента санкциите обезличават…. самия долар, подпомагайки по този начин БРИКС, който се подготвя за дедоларизация.

Е как да не кажеш, че Демократите са руски агенти? Макар, че санкционна политика САЩ водят при всички президенти. Много държа да подчертая, че Тръмп е първият, който се усети, че санкциите унищожават долара.

***
Излезе информация, че Тръмп е възможно да постави Робърт Кенеди-младши за секретар по здравеопазването, тоест здравен министър на САЩ.

Ако това стане, вероятно има шанс американската здравна система, унищожена напълно при Барак Обама, да напусне руслото на античовешката медицина и здравеопазване и да се върне към нормалните неща в нея.

Което не изключва заплащането, защото в капитализма се плаща за всичко. Ако демократите бяха леви комунисти, трябваше Обама да въведе безплатно здравеопазване, достъпно за всички. А той въведе достъп на чернокожите, латиносите и джендърите до здравната система на САЩ, за която всички останали плашат яки данъци и осигуровки, белите плащат всички прегледи, за да могат черните да ги преглеждат платено, но с бърз достъп.

Това не е ляво, а чиста проба извратено дясно! Ляво означава държавата да плаща медицината, а гражданите не плащат нито цент.

Ние това в България го живяхме 45 години, просто не знам кой и как у нас се лъже, че глобалистите са леви.

Ако Кенеди стане секретар, би трябвало да се сложи нашийник на СЗО и на ваксинаторската мафия.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!