Карадамски: Не Дуров, либерализмът вкарва истината в зандана на мълчанието

Дълго време отсъствах с позиция в YouTube. Отлагах много време коментарите и анализите по злободневните теми от деня и седмицата, прогнозите за онова, което мисля, че ще се случи. С първото от над година включване засягам темата за ареста на създателя на Телеграм Павел Дуров.

Според мен той влиза в обувките на един нов Джулиан Асанж. Днес свободата на словото е все по-застрашена. Вече не се потискат или свалят само профили в социалните мрежи на инакомислещите, вече се прави опит да се пробият последните останали острови на свобода – Телеграм и Х, бившата Туитър.

Ненапразно залепиха по името на Дуров, че го винят за тероризъм, пране на пари, измама, продажба на наркотици и разпространение на педофилско съдържание. Даже някъде се твърдеше и зловещото обвинение за търговия с деца. Целта е индоктринираното западно общество автоматично ще каже, че за такива престъпления Дуров непременно трябва да лежи в затвора.

Умишлено всяко едно престъпление, в което го обвиняват, е не просто тежко, а непростимо!

Но французите мълчат, че всъщност това са потенциални грехове и то на престъпници, които са комуникирали в създадения от Дуров Телеграм и който е отказал да даде кодовете, с които службите да пробият тайната на чатовете им. Ако го направи – край със свободата на общуване в Телеграм.

Западните служби искат точно това. Защото кодовете са едни и същи за всички. И ареста на Дуров е доказателство, че Телеграм все още не е пробит от службите. Задържането на Павел Дуров е не само един от последните сигнали, че сме заплашени да бъдем вкарани в зандана на мълчанието, в дебрите на лъжата на либерализма, но и е доказателство, че либералният цар е гол и не иска да го казваме и пишем.

Колониализмът и робството се връщат. Чернокожите роби днес са заменени от всеки здраво мислещ човек в Западния свят. Робите преди са имали задължения и са нямали права.

Ако нямаш правото да изразяваш истината си изгубил всички останали права!

Целият коментар във видеото:

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!