Кадиров си поръча Tesla „киберзвяр“ с картечница: Мъск, благодаря ти. Ела в Грозни. ВИДЕО

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров се похвали с автомобил Tesla, който явно е разработен от американският милиардер и предприемач Илон Мъск по негова поръчка. Особеното в случая е, че колата има на покрива си инсталирана картечница.

Кадиров публикува и видео в своя канал ва Телеграм. На него се вижда, че кара автомобила пред своя президентски дворец в град Грозни.

„Добър автомобил, момчетата ще бъдат доволни“, казва лидерът, имайки предвид бойците от „Ахмат“ на които ще бъдат предоставени подобни подобрени екземпляри.

Кадиров допълва, че след като автомобилът бъде изпробван от неговите бойци на фронта, ще пише на Мъск, ако има нужда от подобрения. Видеото си той завършва по обичайния начин за видеата си с „Ахмат сила, Аллах акбар“

Чеченският лидер публикува и текст под видеото, в което казва, че е получил Tesla Cybertruck от уважаемия Илон Мъск.

„Имах удоволствието да изпробвам новата технология и се убедих, че неслучайно тя се нарича „киберзвяр“.

Едно истинско неуязвимо и бързо животно.

Маневрен автомобил, развива отлична скорост и преодолява препятствия. Много удобен автомобил. Въз основа на такива отлични характеристики Cybertruck  скоро ще бъде изпратена в зоната на СВО, където ще бъде регенерирана при подходящи условия. Сигурен съм, че този „звяр“ ще бъде от голяма полза за нашите бойци.

Изказвам искрената си благодарност на Илон Мъск! Това, разбира се, е най-силният гений на нашето време и специалист. Велик човек! Cybertruck се оказа мощен проект. Несъмнено един от най-добрите автомобили в света! Аз буквално се влюбих в тази кола.

Илон, благодаря ти! Ела в Грозни, ще те приема като най-скъп гост! Не мисля, че нашето руско външно министерство би възразило срещу такова пътуване. И, разбира се, очакваме новите ви разработки, които ще допринесат за завършването на СВО.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!