УДАРНИК! Гърция ВЕЧЕ планира 5 пункта за ваксинация за Маймунска шарка

Създателите на страхове от познатия фармацевтичен комплекс и западните правителства не губят време, за да се възползват от нарастващите случаи на „маймунска шарка“ (или MPOX) и да я представят като нова епидемия, пише местния интернет портал Pronews.

Какво трябва да очаква световната общност, ако легендата за „епидемията“ премине към политически решения?

Небезопасни ваксини, опасни лечения, неизвестни странични ефекти, всичко това върху олтара на печалбата на елита, защитено от автократични задължителни мерки и незаконни на всички нива ускорени процедури.

В същото време заниманието с този въпрос е перфектната „димна завеса“ за много по-належащи проблеми, като войната в Украйна и напрегнатата геополитическа ситуация в Близкия изток.

В Гърция „първенците“ на ЕОДИ (Националната агенция за обществено здраве на Гърция) явно побързаха да заемат своето „място под слънцето“ в това усилие, както винаги изцяло съобразено с дневния ред на ЕС и САЩ.

По-специално, ЕОДИ обяви, че през следващите няколко месеца ще бъдат открити пет нови центъра за ваксинация в следните градове: Солун, Александруполис, Крит, Патра и Атина.

Трябва да се отбележи, че тези центрове за ваксинация нямат никаква полза, тъй като ваксините вече са на разположение на тези, които имат основание за това, в болниците „Атикон“ и „Андреас Сингрос“.

Интересно е да се види как правителствата на Запада ще успеят да се възползват от… „епидемията“ в своя политическа полза през следващия период.

Въпреки това ЕОДИ вече отправи препоръки към тези, които планират да пътуват до страни, в които са регистрирани огнища на заразата.

По-конкретно, препоръчва се да се вземат повишени предпазни мерки, т.е. да се избягва контакт с: а) потенциално заразени лица, особено такива с кожни лезии; б) диви животни (живи или мъртви), като дребни бозайници, включително гризачи (плъхове, катерици) и примати (маймуни, маймуни); в) замърсени повърхности и предмети, използвани от пациенти (дрехи, постелки и др.) или които са били в контакт с диви животни.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!